Kim Kardashian West kiihtää hihamerkki- ja nahkaskoritin elämään

Keskustele yksi tyylikäs matka elokuvateatteriin.

Kim Kardashian West sattui eilen New York Cityn elokuvateatteriin tyttärensä North Westin kanssa, ja hän oli pukeutunut yhdeksään. Silloin kaksi äiti oli asettanut mustan ylisuuren paidan, jonka päälleni oli koordinoiva nahkainen korsettivyö. 35-vuotias pariskunta top kanssa matching lateksi mini hame ja valmistui hänen ensemble by accessing kanssa Alexander Wang vetoketjullinen avaimenperä turkisnaukku ja vyötäröä pitsiä korkokengät.

Samaan aikaan 3-vuotias Nori näytti aivan ihastuttavana muodikkaassa leopardipainekuvassa, musta choker kaulakorussa ja mini-Yeezy-tennarit äiti-tyttärensä päivämäärään.

@kimkardashian kantaa mini Roxy-kiristysnauha-avaimenperä Rust-kanin turkiksella New Yorkissa maanantaina tytär Northin kanssa. #wangsquad

Kuva, jonka lähettäjä on ALEXANDER WANG (@alexanderwangny)

Mutta se ei ollut Pidä kiinni Kardashian kanssa tähden ainoa voittavan päivän ilme. Myöhemmin sinä yönä kauneus astui esiin päivälliselle aviomiehensä Kanye Westin kanssa uppokuorella valkoisella bodysuitilla, irtoavalla denim hameella ja vaaleanpunaisella höyhenpeitteellä.

SAMANKALTAISET Kim Kardashian West on valkoinen-kuuma röyhelöpaita ja denim minihame

Tässä tyylikkäässä tyylikkäässä tyylikkäässä kaupungissa toimii tämä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map