Jos Kim Kardashianin vaaleista hiuksista löytyy yksi asia, sen lisäksi, että jokaisen pitäisi mennä platinaan jossain vaiheessa, jäätynyt sävy ei yleensä pidä paikkaansa muutama kuukausi. Hän ilmeisesti rakastaa ulkoasua, mutta on puhuttu selkeästi huolta ylläpitämisestä. FYI: Kesti 13 tuntia valkaisua juurilleen. Mutta uusi vuosi tuo sinulle uuden, joten he sanovat, ja Kardashianin tulevaisuudessa saattaa olla valtava hiustenmuutos.

RELATED: Miksi Kim Kardashian poisti kaikki hänen joulukuvit Instagramista

Tämä kaikki tuomitsee hänen viimeisimmän Instagram-postin, toisin sanoen. Julkkis kirjoitti vanhan kuvan itsestään pukeutuneissa hiuksissaan löysissä, ranta-aalloissa, ja kappaletta, joka viittaa muutokseen, on lähellä. “Tummat hiukset uudelle vuodelle?” hän kirjoitti.

Tummat hiukset uudelle vuodelle?

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

Se on ollut vaalea syyskuusta lähtien, ja kun otetaan huomioon, kuinka kauan hän tavallisesti sitoutuu kevyempään sävyyn, hän joutuu muutokseen. Toisin kuin monet karvat pituudet Kardashian vuorotellen, hän vain koskaan käyttää hiuksiaan erittäin tumma ilman minkäänlaisia ​​kohokohtia, tai platinaa, joten meillä on tunne kytkin päätyisi katsomaan aivan kuten edellä oleva kuva.

VIDEO: Kim Kardashianin Cutest Mom Moments

Olipa Kardashian vakavasti hänen “uuden vuoden, uuden hiuksen” julistusta? Vain aika näyttää.