Kim Kardashian räätälöi omat vaatteet sovittaakseen pohjoiseen

Kim Kardashian West on kiireinen nainen. Hänellä on kauneuslinja, hänen perheensä kuuluisa tv-show ja tietysti kaksi lastaan ​​Pohjois, 4 ja Saint, 2, vanhemman kanssa aviomies Kanye West.

Niin paljon lietsoa, ​​pienempi mooguli saattaa olla hukkua, mutta ei Kardashian West. Hänen painopisteensä ovat melko suoraviivaiset, kuten hän paljasti haastattelun aikana New York Times Style -lehti Singapore niiden tarina tarina.

“Koko maailma on lapseni, enkä välitä siitä – kirjaimellisesti jokaisesta viimeisestä asiasta, jota he tekevät, mitä he käyttävät, kaikessa toiminnassaan”, hän sanoi.

“Rakastan heidän äitinsä kanssa. En ehdottomasti ryntää ystävieni kanssa vain siksi, että minun täytyy olla lasten kanssa.”

TK
Kim Kardashian / Instagram

Tämä osallistuminen on mennyt pidemmälle kuin vain viettää aikaa heidän kanssaan – se sisältää myös suunnitella vaatteita lapsille heidän iänsä. Kardashian aloitti verkkokaupasta vain Kids Kids -tuotemerkin, ja hänen inspiraationsa siitä tuli kodilta.

“On ollut niin hauska matka selvittää, kuinka lapset haluavat pukeutua ja miten tehdä lapsille viileitä vaatteita”, hän kertoi lehteä. “Olemme aina räätälöimässä asioita ja leikkaamalla asioita tai ottamassa mekkoja ja leikkaamalla ne pohjoisen kokoon.”

Melko viileä jos kysyt meiltä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 16 = 21

map