Kim Kardashian pukeutui hiuksiinsa tässä kiistanalaisessa kampauksessa – jälleen

Kim Kardashian on kaksinkertaistanut hänen “kiitoksensa”. 

Lauantai-iltana tosi-tähti saapui MTV Movie- ja TV-palkintoihin putken yläosassa, korkealla rihmalla hameella ja hiuksillaan siistillä punoksilla, jotka tunnetaan myös nimellä Fulani punokset. Hän käytti hiuksiaan saman tyyliin aiemmin tänä vuonna joukko sosiaalisen median lähettämiä kuvia ja kutsui Bo Derekin ikonisen beachy -näytön inspiraation otsikolla “Bo West”.

2018 MTV Movie And TV Awards - Red Carpet
Jeff Kravitz / Getty Images

Seuraajat arvostelivat nopeasti Kardashiania kulttuuritarjontaansa, koska tiedät, ennen kuin Derek käytti Fulani-punoksia hänen 1979 elokuva-debyyttinsä 10, mustat naiset olivat olleet tyyliä sukupolvien ajan. “Sinä ja sisaresi tekevät siitä tavan sopia ja helpottaa mustetta ja samalla tehdä ylitöitä poistamaan hyvin mustat naiset, joita käytät onni yrittää jäljitellä”, kirjoitti Monique Judge Grapevine. 

Kardashian näytti vastaavan kriitikkoihin lähettämällä kuvan itsestään kampauksesta otsikolla “Hei, voin saada nolla f-s kiitos, kiitos”. 

Hei, voinko saada nolla vitun, kiitos, kiitos

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

Derek punnitsi myös Kardashianin puolustukseen. “Se on vain kampaus”, hän murskasi takaisin tammikuussa. 

Myöhemmin lauantai-iltana sosiaalisen median ei näyttänyt olevan liikaa. Jotkut fanit ajattelivat kuitenkin, että Kardashian käytti punoksia, jotta Beyoncé olisi varastanut jonkin verran huomiota, joka pudotti uuden yhteisen albumin Jay Z: n kanssa aiemmin illalla. Toiset väittivät, että hän todella kunnioitti Beyoncéa ja kutsui hänen tyylinsä “Lemonade punokset”. 

Riippumatta hänen motivaatiostaan, yksi asia on selvä: Kardashian ei välitä kuuntelemasta hänen kriitikoitaan – ainakin ei, kun hän tulee siihen, miten hän tyylit hiukset. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 71

map