Kim Kardashian paljastaa, että hän on menettänyt vieläkin enemmän painoa, ja hän on erittäin iloinen

Kim Kardashian Westin kova työ on varmasti maksamassa. Äitinsä kaksi hiljattain paljasti hänen Snapchat-tililleen, että hän oli saavuttanut hänen vauvan painonsa 135 kiloa, mutta se ei näytä siltä, ​​että hän hidastaa milloin tahansa pian. Tänään Kardashian West lähetti toisen snap paljastaa, että hän on alaspäin vielä kolme kiloa, ja hänellä on vielä enemmän mennä.

“12lbs mennä päästä 2010 Kim!” Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti kirjoitti valokuvan päälle, joka näyttää jalkansa yläpuolella asteikon, joka lukee 132 kiloa edes. Menet, Kim!

Kim Kardashian Weight Loss Snapchat - Embed 2016
Kim Kardashian / Snapchat

Tämä tarkoittaa sitä, että vuonna 2010 Kardashian painoi lievää 120 kiloa ja näytti näin: 

Kim Kardashian 2010 - Embed 2016
Michael Tran / Getty

Kardashian West sai 70 kiloa raskaana ollessaan poikansa Saint Westin kanssa, jonka hän synnytti joulukuussa. Siitä lähtien hän ei ole ollut ujo siitä, että hän antaa hänen seuraajansa painonpudotuksen edistymisestä Snapchatissa. Todellisuus-tähti on seurannut Atkins40-suunnitelmaa ja rajoittanut kaloreita 1,800 päivään, jotta hän pystyy pitämään maitotarjontaansa.

RELATED: “Täti” Kim Kardashian Cradles Chrissy Teigenin vauva uudessa snapissa

Äiti oli äskettäin laikullinen Euroopassa, jossa hän näytti sopivalta fysiikaltaan kaareva-hugging-yhtyeet. Kardashian West myös korotti Scott Disickin syntymäpäiväjuhlilla muotia anteeksi, jossa hän ihastui ihokas valkoinen pitsi mekko. Emme voi odottaa, mitä hän käyttää seuraavaksi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 89 =

map