Niin paljon ihmisiä vihaa Kim Kardashiania, joskus tuntuu siltä, ​​että hänen arvostelijansa saavat yhtä paljon nautintoa kuin hänen fanit. Hänen näyttelyesineistään, hänen materialismistaan, kykymyksellään rakentaa julkkispientä ja monen miljardin brändin ilman mitään erityistä tai havaittavaa taitoa tai lahjakkuutta. Mutta jos Kim-vihaa tuntuu yhtä voimakkaalta ja pysyvältä kuin kaikki muu, se on äiti-häpeävä lajike, joka liittyi siihen hetkiin, kun hänestä tuli äiti ja näyttäisi vain tehostuvan, kun hänen lapsensa lisääntyvät. Kaikkien tapojen, joilla Kardashian loukkaa, on osoittautunut kroonisimmaksi ja akuutteimmin.

“Leikkaa se ja toimii kuin äiti”, hänelle kerrotaan sosiaalisessa mediassa. “Sinun pitäisi paeta lapsesi yli.” “Mitä lapsesi ajattelevat?” Tai yksinkertaisesti: “Mikä on sinulle väärin? Olet äiti. Toimita kuin yksi. “

Mutta miten pitäisi äiti toimii, kun hän on myös todellisuus televisio-tähden / sukupuolisymboli, jonka maine on kyydissä seksivideoon, säännöllisiin alastomuutoksiin, jotka on lähetetty sosiaaliseen mediaan ja avioliittoon Kanye Westin kanssa? Mitä tarkoittaisi naiselle, jonka ura on rakennettu hyper-seksuaaliseksi persoona “toimimaan kuin äiti?” Pitkä historia seksikkäistä naisista on keksinyt uudelleen kynnyksen ylittämisen jälkeen äidiksi, ja heidän julkisuudenpitäjät palauttavat kotitut, vaimennetut versioita maailmalle. Kim K.: n kieltäytyminen tekemästä niin viittaa siihen, että saamme olla kulttuurinen risteys, jossa äidit voivat olla yhtä seksikäs, yhtä törkeää ja monimutkaista itsensä esittämisessä kuin kukaan muu.

RELATED: Hilaria Baldwin tekee asiasta seksuaalisen raskauden itsensä

Kim Kardashian Sexualizing Motherhood - Embed 1
Rachel E. Thomas

Sinun ei tarvitse olla Kim Kardashian, tietenkin, olla äiti-häpeä, varsinkin jos olet menestyvä nainen julkisessa silmässä. Viime vuosina kuuluisat äidit on kutsuttu hoitamaan julkisesti; sillä ei ole hoitotyötä; viinin juomiseksi; juomisen kahvia; mennä ulos päivälliselle; puolueen järjestämiseen; miten he pitävät lastensa; miten he kokevat lapsilleen; miten he pukeutuvat lapsilleen; sillä he suolaavat lapsiaan; ajan, huomion ja hoidon määrästä, jonka he näyttävät antavan lapsilleen; ja heidän yllyttävän tavansa olla edelleen kuuluisia ihmisiä tai jopa ihmisiä tuotettuaan lapsia. Kim Kardashian näyttää kuitenkin aiheuttavan korkeampaa törkeästi, mutta ei vain jäljelle jäänyt nainen äitiyden jälkeen vaan seksikäs nainen.

Vaikka paljon julkkis-äiti-shaming muistuttaa äiti-häpeilevät ei-kuuluisa äidit kohtaavat joka päivä, Kim’s äiti-shaming ei näytä johtuvan siitä, miten hän on vanhemmuutta hänen kolme lasta vaan pikemminkin yksinkertainen tosiasia että hän kasvattaa heitä. Emme näytä uskovan, että nainen, joka näyttää ja käyttäytyy sukupuoleen kiinnostuneesti kuin hän, voisi olla hyvä äiti. Tämä on hyvin kulkeva päättelylinja, joka pyrkii seuraamaan kahta eri polkua. Yhtäältä me näytämme huolta siitä, että jos äiti on liian seksikäs tai liian kiinnostunut sukupuolesta, hän varmasti asettaa omat seksuaaliset halunsa lasten tarpeiden yläpuolelle, jättäen heidät pesemättömiksi ja epätoivottaviksi, kun hän ryhtyy tekemään röyhkeitä videoita. Tämä on täysin järkevää, kunhan olette hyväksyneet käsityksen siitä, että äitiys on kaikenlainen tavoite, joka vaatii ja vaatii 100 prosenttia naisen ajasta ja tunneenergiasta, jota teemme.

Tämä voi olla nimenomaan amerikkalainen ilmiö. Sisään Täydellinen hulluus, amerikkalainen feministinen kirjailija Judith Warner on vastakkainen amerikkalaisten äitien kokemuksista äiteille, joita hän ystävystyy Ranskassa. Hän kirjoitti: “Minulla oli ystäviä Ranskassa, jotka olivat kokopäiväisiä, kotona asuvia äitiä, joilla oli kolme tai neljä lasta, mutta en ollut koskaan tavannut koskaan naista, jonka elämä oli ylittänyt hänen lastensa toimintaa. En ollut koskaan tavannut äitiä, työskentelemällä tai muulla tavoin, jolla ei ollut aikaa “lukea kirjaa … vain epätasapainoinen henkilö tekisi jotain sellaista. Nainen, joka oli ehkä pelottava aikuisuuteen. “

Valitettavasti tämä pelottava täydellinen ja monitahoinen identiteetti, joka voi sisältää lapsia, työtä, erilaisia ​​aikuisia suhteita ja menestyvä seksielämää, on tullut paitsi yleinen, myös kulttuurisesti asetettu. Äidit käyttävät nykyään enemmän aikaa kuin koskaan ennen lapsiaan. Kuten Jennifer Senior kuvailee Kaikki Joy No Fun: Modernin vanhempien paradoksi, modernin äidin elämä on täynnä pudotuksia ja poimimia, luokkia ja leikkiä, syntymäpäiviä ja pianonsoittoja. Tai kuten historioitsija Paula Fass kirjoittaa Amerikan lapsuuden loppu, Amerikkalaiset äidit tänään kuvittelevat usein, että olet tehnyt valinta tulla äidiksi, he “ovat velvollisia tekemään sen oikein”, mikä tarkoittaa usein kaiken tekemistä. Heidän äitiystyötä ei koskaan tehdä, ja niin kaikki, mitä he tekevät, ei ole äitiyttä (etenkin jotain, joka antaa heille iloa), nähdään itsekkäinä ja itsestään lempeinä. Julkkis äiti on erityisen altis tällaisille hyökkäyksille.

RELATED: Postpartum-oire, jota kukaan ei varoittaa? raivo

Kim Kardashian Sexualizing Motherhood - Embed 2
Rachel E. Thomas

Toinen ristiriitainen linja on hieman erikoisempi mutta yhtä yleinen. Siihen liittyy ajatus siitä, että äidit ovat heidän tyttärensä ensisijaisia ​​roolimalleja, ja siksi nainen, joka flaunts hänen ruumiinsa ja seksuaalisuutensa ja näyttää nauttivan seksuaalisesta huomiosta, herättävät väistämättä aviomiestään, jotka puhuvat heidän ruumiistaan ​​ja seksuaalisuudestaan ​​ja näyttävät nauttivan seksuaalisesta huomiosta, tai pahempaa, pojat, jotka ovat tietoisia siitä, että ne naiset, jotka ovat nostaneet heidät, ovat seksuaalisia olentoja ja äitiä. Ne, jotka ilmaisevat tämän näkemyksen, toimivat sillä oletuksella, että paras esimerkki äidille voi asettaa lapsilleen on sukupuoleen perustuva tai sukupuoleen nähden neutraali, että nainen, joka nauttii oman ruumiinsa ja oman kuumuudensa, on luonnostaan ​​ongelmallinen. Tässä mielessä a äidin tehtävänä on suojella tyttärensä sukupuolesta ja seksuaalisuudesta, ei mallia sitä, ja äitinsä huijaajat olettavat, että nainen, joka muutoin tekee lapsensa huonoa palvelua.

VIDEO: Kuinka paljon se maksaisi Kim K: n rungosta??

Se on kummallinen olettamus, ja yksi Kim Kardashian kieltäytyy viihdyttämästä, vaikka hän joutuu molempien äiti-häpeilytyyppien kohteeksi. Oliko kriitikot hyökkäävät häntä tavasta, jolla hän asentaa auton istuimen, tai ilmaisee kauhua, kun hän päästää pohjoisen ottamaan alastomuuttaan hänestä tai esittää alamaisen selfie -pilkkaan pian synnytyksen jälkeen, häntä syytetään samanaikaisesti siitä, että hänellä on kauhea vaikutus lapset eivät myöskään vaikuta niihin tarpeeksi, koska hän ei ole seksikäs. Ruoka, jota hän palvelee, on kauhea ja osat ovat liian pieniä, kuten vanha mainos menee.

Mutta hän on myös ainutlaatuinen siinä suhteessa, kuinka paljon äiti-häpeilemättä hän kestää, se ei näytä vaihtavan tai muuttaa häntä. Kaikista hänen rajatyöntöstään tämä voi olla syvempi. Haastatteluissa hän kysyi hämärästi, että hän on vastannut rohkeasti ja tosiasiallisesti, että hän on äiti, liikemies, televisio-tähti ja kuuma nainen, joka rakastaa kehosta. Hän ei näe mitään ristiriitaa.

Kim Brooks on kirjoittanut Pienet eläimet: vanhempuus pelossa, hyllyillä 21. elokuuta.