Kim Kardashian Lip-Synced kuin myöhäinen kuvake Selena hänen lopullinen Halloween puku

Selena saa suurta rakkautta suosikkihahmot tähtiä tästä Halloweenista. Kim Kardashian West paljasti vielä yhden Halloween-ilmeen tiistai-iltana Snapchatilla ja Twitterillä ja puku kunnioittaa myöhään Tejano -musiikin tähtiä.

Kardashian West jakaa itsestään itsensä huulten synkronoinnin ja twirlingin myöhään kuvakkeen “Bidi Bidi Bom Bom” -lauluselosteen Selenan klassiseen purppurapukuun.

“Oma fave Selena !!!!”, miten hän leimasi lyhyen leikkeen hänen tanssinsa 1994-klassikkoon. Hänen kaarensa olivat täydessä näytössä: ruumiin positiivisuus ja aistillisuuden syleily olivat vain kaksi suosikkikohteistamme Selenasta.

Kardashian ei ollut ainoa, joka muuttui Selenaksi tässä Halloweenissa: Demi Lovato pukeutui laulajaan lähes identtisessä purppurapäissä.

TK
Kim Kardashian / Twitter

Amerikka Ferrera kunnioitti myös Selenaa Halloween-teemallaan televisio-ohjelmastaan suurmyymälä. Hän otti kattavamman lähestymistavan hänen ulkoasuun ja teki vierekkäin itsensä ja alkuperäisen yhtyeen myöhäisen laulajan.

Pohjimmiltaan kaksoset. Halloween on @nbcsuperstore tänään ja olen v. Innoissani Amyn pukuvalinnasta. #Selena #Halloween

Toinen viesti, jonka America Ferrera (@americaferrera) jakaa

Toinen vaikuttava Halloween-hetki Kardashian Westille, vaikka ei kieltäydy siitä, että Lovato ja Ferrera naulitsivat ulkoasun. Todellinen kysymys: Voimmeko tehdä Halloweenia viikoittain?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 79

map