Kill Bill Stunt -koordinaattori puhuu Uma Thurmanin auto-onnettomuudesta

Aiemmin tällä viikolla näyttelijä Uma Thurman puhui New York Times miten tunnettu filmi-ohjaaja Quentin Tarantino painosti häntä tulemasta sinisen muunnettavan auton pyörän takana, joka kaatui joukkoon Tapa Bill. Onnettomuus, joka tapahtui, kun näyttelijä oli pakotettu ajaessaan jyrkän, mutkittelevan tien kyseenalaiseen autoon, jätti Thurmanin aivotärähdyksen ja polven vaurioilta. Nyt elokuvan hämähäkki koordinaattori puhuu sanoen, että koko stunt-osasto oli pois sinä päivänä.

uma Thurman
Bruce Glikas / Bruce Glikas / FilmMagic

Tarantino on sittemmin vastannut Thurmanin väitteisiin, sanoen, että onnettomuus oli hänen elämänsä suurin murhe. Kuitenkin kysymys on edelleen miksei hämähäkin ammattilaisia ​​asetettu kohtauksen aikana, varsinkin kun Thurman kertoi Ajat että hän vaati stuntia tekemään sekvenssin.

Stunt-koordinaattori Keith Adams puhui hiljattain Hollywood Reporter hänen työstään Tapa Bill, että hän ei koskaan olisi antanut näyttelijä ajaa autoa, jos hän olisi tiennyt, että se oli suunnitelma.

“Mitään Stuntsia ei ollut suunniteltu Thurmanin onnettomuuden päivälle”, kirjoitti Adams lähteessä olevaan sähköpostiviestiin. “Kaikki stunt-osasto asetettiin kiinni, eikä kenenkään osastoa kutsuttu asetettavaksi. Missään vaiheessa minulle ei ilmoitettu eikä kuulusteltu siitä, että Thurman ajoi autoa kameralla sinä päivänä.”

“Jos olisin ollut mukana, olisin vaatinut paitsi ammattimaisen kuljettajan asettamista pyörän taakse, mutta myös vakuutan, että auto itsessään oli tien arvoinen ja turvallinen”, Adams sanoi.

Lähetän tämän leikkeen muistettavaksi, että se on täysi altistuminen nyt Maureen Dowdilta. tämän tapahtuman olosuhteet olivat lainvastaisia ​​rikollisuuden kannalta. En usko vaikka haitallisella tarkoituksella. Quentin Tarantino, oli syvästi pahoillani ja on edelleen pahoillani tästä valitettavasta tapahtumasta ja antanut minulle videota myöhemmin, jotta voisin paljastaa sen ja antaa sen nähdä päivänvalon, vaikka olisikin todennäköisesti tapahtuma, jolle oikeus ei koskaan ole mahdollista . hän teki niin täydellä tiedolla, että se voisi aiheuttaa hänelle henkilökohtaista haittaa, ja olen ylpeä hänestä siitä, että hän teki oikean asian ja rohkeutensa. KATKAISU sen jälkeen, kun se on vaaratonta. sillä minulla on Lawrence Benderin, E. Bennett Walshin ja harhaanjohtavan Harvey Weinsteinin yksin vastuussa. he valehtelivat, tuhosivat todisteita ja valehtelivat jatkuvasti siitä aiheutuneesta pysyvästä vahingosta ja päättivät sitten tukahduttaa. peitossa oli haitallinen tarkoitus ja häpeä näistä kolmesta kaikesta iankaikkisuudesta. CAA ei koskaan lähettänyt ketään Meksikoon. Toivon, että he huolehtivat muiden asiakkaiden kunnioituksesta, jos he todella haluavat tehdä työtä, johon he ottavat rahaa kaikin tavoin.

Uma Thurmanin (@ithurman) yhteinen viesti

Muut haastattelevat asiantuntijat ovat puhuneet tapauksesta, sanoen onnettomuus olisi voinut olla paljon vakavampi.

“Kappaleet, jotka jatkoivat, ovat järkyttäviä”, kertoi Stunt-esiintyjä ja koordinaattori Andy Armstrong Hollywood Reporter. “Se olisi voinut olla kuolema dekapitoitumisena, auto olisi voinut helposti kääntyä [tai] kamera olisi voinut lentää eteenpäin, se oli vastuutonta mega tasolla.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map