Khloé Kardashianin raskauden kaipaus on Carb Lover’s Dream

Rakasta heitä tai vihaa heitä, ei kiellä sitä, että Kardashian-Jenner-sisaret ovat mahtavia liikenaisia. Niin miellyttävää, että kun monumentaalinen elämäntapahtuma tapahtuu, se nopeasti muodostaa mahdollisuuden laajentaa yhä kasvavaa brändiään. Käsiteltävänä oleva asia: Muutamaa kuukautta sen jälkeen, kun hän oli raskaana, Khloé Kardashian käynnistää äitiysrahan linjan.

Hyvä äiti, joka on saatavilla tänään, kuuluu Good American -varjoon ja sisältää kaksi taitavasti nimetyt tyylit: Honeymoon ja Home Stretch. Jokainen pari on suunniteltu naisille raskauden eri vaiheissa – alussa ja katkera – ja siinä on vyötäröllä vyötävää kangasta ja elastisia kiinnikkeitä. Jatkossa hyvän amerikkalaisen koon sisältävä eetos, denim on saatavilla klo 00-24.

RELATED: Khloé Kardashianin All-Pink Baby Shower oli Instagrammerin unelma

TK
Hyvä amerikkalainen

Osta ulkoasu: Hyvä amerikkalainen vähähiivinen farkku, 149 dollaria; goodamerican.com

Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti ensin paljasti uutiset Instagramista, kuten hänen tapansa, ja siluetti hänen mallinnuksestaan ​​pari farkuista vaaleanpunaista taustaa vasten. “Tähän asti olin vaikea ostaa äitiysnauhoja, useimmat nykyisistä vaihtoehdoista puuttuvat tyylikkäistä yksityiskohdista tai eivät ole imartelevia”, Kardashian kertoi hiljattain Tyylissä sähköpostissa. “Raskaus on niin erityinen aika naisille, ja uskon, että meidän pitäisi tuntea ja katsoa ehdottomasti parhaamme sen aikana.”

Alla, enemmän Kardashianista laukaisusta, äidistä, ja hänen suurimmasta raskauden himoastaan.

Miten voit?

Olen erittäin onnekas, että raskaus on ollut terveellistä ja aktiivista myös näinä viimeisinä viikkoina. Onneksi Home Stretch tyyli oli suunniteltu tarkasti juuri sillä tarkalla ajanjaksolla, kun haluat lopullisen elpymisen ja täynnä vatsapeittoa farkkusi. Ollutko minä asetan talon ympärille tai käyntiin, ne tukevat minua ja vauvaa viihtyisässä, erittäin pehmeässä vatsakotelossa.

Mitä odotat eniten siitä, että olet äiti?

Tapaa vauva!

RELATED: Khloé Kardashianin Amazon-vauvakirja on yllättävän normaali

TK
Hyvä amerikkalainen

Osta ulkoasu: Hyvä amerikkalainen mid-rise farkku, 159 dollaria; goodamerican.com

Mikä on paras neuvo, jonka Kris on antanut sinulle tyttären kasvattamisesta?

Äitini edelleen hämmästyttää minua, ja se, että hän on nostanut niin monia uskomattomia lapsia, on todella vaikuttava. Hän on kaikkein rakastava ja on osoittanut minulle, että vaikka asiat ovat hulluja, on aina parasta pitää positiivisena. Olen myös kiitollinen siitä, että minulla on sisarukset ja ystävät, jotka ovat hyviä äitejä ja joita voin etsiä roolimalleina.

Mikä on ollut sinun kummallisin raskauden halu?

Minulla ei todellakaan ole ollut liian paljon himoja. Oli tämä kerta kun tarvitsin spagettia, mutta en voinut päättää, oliko se marinara tai vaaleanpunaista kastiketta, jota halusin, joten minun piti kokeilla molempia, kunnes olin tyytyväinen. Kun minulla oli se, olin hyvä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 51

map