Khloé Kardashian tuo valaistusmiehen DMV: lle hänen ajokorttikuvastaan

Vaikka ajokorttikuvit keskimääräiselle henkilölle ovat usein karkeita, Khloé Kardashian päätti saada laukauksen, joka sopii hänen todelliseen kauneuteensa.

Sunnuntai-iltana jaksossa Pidä kiinni Kardashian kanssa, Hyvä amerikkalainen perustaja vetäytyi täydellisestä nero-liikkeestä DMV: ssä.

“Lopulta saan muuttaa sukunimeni takaisin Kardashianille”, Kardashian totesi BFF: n Malika Haqqin ja näyttelyn valaistusjohtajan Landon Hoston kanssa. “Landon, mitä luulet?” hän kysyi.

“Luulen, että pysyt sinussa, minä heittää [valaistus] rengas linssiin”, Hosto totesi, ennen kuin otti valtavan valon varmistaakseen, että Kardashian näytti virheettömältä.

TK
E!

Haqq auttoi Kardashiania tekemään meikkiä ja paikalla oli myös vihreä tausta.

TK
E!

Emme valehtele: hänen valokuvistaan ​​tuli niin lähelle täydellisyyttä kuin kukaan voisi toivoa.

TK
E!

RELATED: Raskaana oleva Khloé Kardashian käytti villapaita ilman housuja, koska miksi ei?

Emme odottaneet mitään pienemmästä itsekriitistä kuin Kardashianista. Meillä ei ole käytettävissämme valaistusjohtajaa, mutta pari meidän BFF: ää voisi todennäköisesti tehdä tämän seuraavan DMV-matkan ajaksi, oikealle?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 60

map