Khloé Kardashian näyttää paremmalta kuin koskaan, seksikäs mandariinipuku

Onko se vain meille tai onko Khloé Kardashian näköinen paremmin kuin koskaan? Viime yönä Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti lyö punainen matto juhlia House of CB myymälä avattiin Los Angelesissa kaverin kanssa Malika ja Khadijah Haqq, jossa hän käänsi päät lihavoituna mantraineen.

Juhlaa varten hän valitsi brittiläisen brändin mekko, joka osui juuri polven alapuolelle osoittaen, että sinun ei tarvitse näyttää paljon ihoa seksikkääksi. Mutta pienen oranssin mekon paras osa on yksityiskohtia – kappaleessa on monimutkainen kudonta sivuilla – ja Khloé on ehdottomasti samaa mieltä. “Puolen yksityiskohdat tästä pukeutumisesta ovat kaikki “, hän kirjoitti rinnallaan Instagram-tilinsä kuvaan, joka antaa tarkan käsityksen pukeutumisesta. 

Rohkean luonteensa takia Khloé piti lisävarusteensa yksinkertaisena ja valitsi parin numeron kultarungon korvakoruilla ja alastonpumputilla. Hänen hiustenhoitaja Jen Atkin päätti laittaa hiuksensa korkealle poniin, kun taas meikkitaiteilija Khrushush Achemyan pitivät meikkiään yksinkertaisina ja hehkuina. 

RELATED: Khloé Kardashian jakaa Reign Disickin Cutestin videon hänen Snapchatissaan

Rakastan mekkoani @houseofcb: ltä, ja niin innoissani he ovat vihdoin avannut myymälän Los Angelesissa! Tervetuloa naapurustolle ����

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

Tangerine unelma glam @styledbyhrush ja minun pikku poni pony tail @jenatkinhair

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

Puolen yksityiskohdat tästä mekosta ovat kaikki ��

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 74

map