Khloé Kardashian leikkaa Super-Toned-kuvion All-Black Outfitissa

Khloé Kardashianin ei tarvitse luottaa stylistien temppuja kauppaan, mutta tiistaina hän astui esiin yhtyeessä, joka osoitti tarkalleen sen, miksi ammattilaiset kutsuvat väriä mustan muotin mahtavinta sävyä. 32-vuotias Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti vietti iltapäivällä uuden elokuvan kuvauksen ja onnistui keskittymään urheilullisen hahmonsa seksikäs eebenpukuun paljastaen paljon ihoa.

Los Angelesissa kävelemistään kauneus herätti parin vartaloa hivelevää mustia Topshop-farkut, joissa oli sormenpäät, jotka hän oli muotoiltu yhdellä kultaisella ristikkäillä riipus kaulakoruilla. Hän heitti varovaisuutta tuulelle ja ryntäsi ulkoasun sans-rintaliivit, mutta onnistui kuitenkin pitämään sen kiillotettuna ensemblein tummien sävyjen ansiosta. Ja kun hänen nude linssi ja luonnolliset näköiset lukot pitävät hänen vain herättävän – tämän hehkun, Kardashian toi mukanaan persoonallisuutensa koukkuun kahden standout-lisävarusteen ansiosta, jotka lisäsivät sassia: neonkeltainen käsilaukku ja pari teräväpäinen gepardi-painopumppuja.

RELATED: Khloé Kardashian paljastaa hänen Top Gym Bag Essentials

Tämä on Khloé hienoin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map