Kerry Washingtonin syntymäpäivä! Katso joka kerta Hän oli Gladiaattori punaisella matolla

Hyvää syntymäpäivää televisiossa, Kerry Washington! Skandaali näyttelijä kääntyy tänään 41 ja me kunnioitamme häntä katsomalla takaisin hänen paras punainen matto näyttää mennessä.

Hänen ollessaan Skandaali luonne Olivia Pope on kiinnostunut konservatiivisempiin capes ja pantsuits, Washington ei ole mikään muukalainen riskinoton punainen matto. Leikkausvaatteista hermostuneisiin tatuoihin, hän muuttaa aina ulkoasua. Juhli tähtiin 41. syntymäpäivää, katsokaa hänen parhaimmillaan koskaan.

Kerry Washington Best Looks
Getty Images

Sen lisäksi, että tähti muotin mielekkyys ja hänen Emmyn ehdottama näyttelytekniikka, Washington on myös inspiraationsa kaiken ikäisille ja miehille. Haastattelussa Tyylissä, näyttelijä tarjoaa hyviä neuvoja, joita voimme kaikki ottaa pankkiin.

“Sanoisin, että jos joku saa sinut tuntemaan vähemmän kuin ihminen, vähemmän ihminen tai vähemmän arvokas sukupuolen, rodun tai sukupuolisen suuntautumisen tai minkä tahansa mukaan, se on valhetta.” Washington lisää, “Sinun täytyy vain muistaa, että tämä on valhe, joka tulee heidän omasta irrottautumisestään ja alhaisesta itsearvostaan, koska et ole vähemmän kuin mikään muu henkilö.”

Washington tietää, miten palvella inspo! Hyvää syntymäpäivää, Kerry!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map