Kerry Washington vain sai unelmamme Bobin

Kerry Washingtonilla on uusi bob, ja pakkomielle ei ole edes sana, joka edes alkaa kuvailla tunteitamme. Viikonloppuna tähti esitteli leikkauksen leikkauksen upeimmalla tiilenpunainen sävyllä. Ajattelimme jotain, kun hänen hairstylistinsä Takisha Sturdivant-Drew Instagrammed videokuvan harjaamalla joitakin upeita kuparisia säikeitä, kuvailevasti viestiä, “Arvaa kuka?” Kun Washington löi Red Carpetin Tuottajayhdistyspalkinnot, oli melko selvää, että Bob, jota kaikki haluavat vuosia, oli hänen.

Kerry Washington Hair Transformation - Embed
Jason LaVeris / FilmMagic

RELATED: Tämä on ihon tuote Kerry Washington Swears By

“Kerry Washington ei pelkää muutosta, kun on kyse hänen hiuksistaan!” pro kirjoitti Instagramissa. “Täällä hän näyttää, että se on pilkottu PGA-palkinnoilla.” Me rakastamme sitä, kuinka lämmin väri toistaa hänen ihonsa kultaiset vihjeet ja kuinka pituus parantaa hänen veistämästään leukaa. Hänen kokeellisia makujaan tukeutuen Washington uudisti sen seuraavana päivänä SAG-palkintoihin ja palasi hänen pitempiin kerroksiin, joita hän ja Sturdivant-Drew näyttivät tuulen alla Dyson-hiustenkuivainsa ($ 400, sephora.com).

Kerry saa tuulenpurkauksen dysonsupersonic hair Dryer! Me kaikki rakastamme tuuliamme haahista! #Takishaonhair @kerrywashington @dysonhair #dysonhair @neutrogena @xclusiveartists @tsdhairextensions #sagawards #bts

Videon lähettänyt takishahairpics (@takishahair)

On vaikea päättää, mitkä haluamme parhaiten – saatat myös kertoa meille, että valitsimme suosikkipunainen huulipuna massiivisesta 100-sarjasta. Tutustu tarkemmin Kerryn uuteen bobiin ja näe vielä enemmän julkkis hiustartuntoja galleriassamme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map