Kendall Jenner paljastaa mitä hän todellakin ajatteli Kylie Raskaus Uutiset

Kun Kylie Jenner paljasti, että hän odottaa vauvan 20-vuotiaana, fanit räjäyttivät paljon ja paljon kysymyksiä kuukausien päästä kaiken yllätyksestä. Ja he eivät olleet ainoita, jotka kohottavat kulmakarvoja.

Kyllyn sisar Kendall Jenner on kesäkuun kannessa elle, ja hän sai reilun hänen ensimmäinen reaktio Kylie vauva uutiset, ja vain sanoa, että se vie hänet minuutin käsittelyn kaikki. 

Kendall and Kylie Jenner lead
Dimitrios Kambouris

“On tietenkin hieman outoa, että pikkusiskosi on vauva ennen sinua”, Kendall alkoi. “En odottanut, että näin tapahtuu, mutta se on kaunis.”

Vaikka se oli ilmeisesti järkyttävää kaikille mukana oleville, se vahvisti lopulta Kendallin ja Kylyn suhdetta sisarina.

“Se on tuonut meidät lähemmäksi toisiaan. Olemme aina olleet hyvin lähellä, mutta pommit päättäisimme koko ajan. Tämä on tehnyt hänestä hieman enemmän rakastavia minua kohtaan. “

Tuo “rakastava” puoli on tuonut sisaret yhteen palatakseni sellaisiin tapahtumiin kuin Met Gala, mutta se on mennyt pidemmälle kuin yhteiset esiintymiset. Sisaret ovat vihdoin onnistuneet ratkaisemaan vanhan ja kiihkeän argumentin keskinäisen ystävänsä, Hailey Baldwinin.

RELATED: Kendall Jennerin 2018 Met Gala Look on todella samanlainen kuin Kim Kardashian käytti viime vuonna

“Hän oli oikein ystäviä Kylyn kanssa ja olin hyviä ystäviä Irlannin serkkun kanssa [Alec Baldwinin tyttären] kanssa. Hailey asui New Yorkissa ja aina kun olimme siellä, ryntäämme hänen kanssaan “, Kendall sanoi.

Kaikki oli hyvin, kunnes Kendall sanoi, että hän “varasti Hailin Kyleltä. Siitä lähtien hän oli homie. Aluksi Kylie oli hullu; Jouduin tuomaan ne takaisin yhteen ja olemaan kuin “Ei, se on kunnossa, kaverit.” Mutta kaikki on hyvä; se on rakkaustarina. “

Kaikki on hyvin, että päättyy hyvin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 + = 33

map