Kendall Jenner paljastaa merkityksen takana hänen Cryptic Lip Tattoo

Syyskuussa 2016 N.Y.C. -perustainen tatuoija jakoi kuvan tuoresta musteesta, jonka hän oli antanut Kendall Jennerille. Pienet mustat kirjaimet merkitsevät piilotetun viestin mallin alareunaan: “meow”.

TK
Kendall Jenner / Instagram

Sinä et ole ainoa, joka näennäisesti itsestäänselvyytensä takia hämmentyy. Jenner on hieman ymmällään myös päätöksestään.

Ulkonäön aikana Ellen DeGeneres Show, 22-vuotias kuorii hänen huulensa takaisin (Wakanda tyyli) ja paljasti hänen tatuointi yleisölle. Kun Ellen kysyi ilmeisen kysymyksen (“Miksi?”) Jenner tarjosi kohtuullisen tekosyyn: “Olin humalassa!”

“Se oli kirjaimellisesti ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni”, totuus-tähti myönsi.

OK, kun taas noloa jälkikäteen, on epäilemättä Jenner innostanut ainakin muutamia ihmisiä saada samankaltaisia ​​tatuointeja. Hän on luultavasti Regina George “meow” lip tatuoinnit, ei?

Jenner keskusteli myös hänen kuuluisan perheensa läpi kulkevan vauvakuumeen – hänestä on ainoa Kar-Jenner, jolla ei ole lapsia eikä odottaa häntä. “Voin odottaa vähän aikaa”, hän kertoi isännälle. “Se on mahtavaa, koska minulla on kaikki nämä pienet vauvat, joten voin pelata heidän kanssaan ja vain antaa heille takaisin.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 6

map