Kendall Jenner leikkautti hiuksensa Cutest Bob: iin

Kendall Jennerillä on lob, ei enää. Kun sinulla on jo olkapäiden leikkaava leikkaus, pienin leikkaus voi täysin muuttaa ulkoasua, ja juuri tämä Jenner osoitti, kun hän aloitti lyhyemmän, Edellä the-olkapään leikattu Los Angeles Clippersin peliin.

Ei aivan leuassa, se kuuluu välille, joka on ehdottomasti määritelty lob tai bob, mutta pituus antaa edelleen Jenner joitakin monipuolisuutta muotoiluun. Hänellä oli tuoreita karvaisia ​​hiuksia keskiosassa luonnollisella aallolla ja päiden liikkuminen hieman ylöspäin. Sanomme, että se on noin kaksi tuumaa lyhyempi kuin tyyli, jonka hän käveli Dsquared2-kiitoradalla Milanon miesten muotiviikolla viime viikolla. 

TK
Allen Berezovsky / Getty Kuvat

RELATED: Kim Kardashian West houkuttelee suuret hiusten muutokset 2018

Hänen faux pixie leikkaustensa lisäksi, jotka tekivät hänet näyttämään äitinsä identtiseltä kaksoiselta, tämä saattaa olla lyhyin mitä olemme nähneet Jennerin hiukset. 

Ajattele hänen isoisänsä Kim Kardashian West seuraamaan hänen jalanjälkiä? Hän sanoi, että hän oli kutina uuden vuoden muutokseen… 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 50 = 51

map