Kendall Jenner käytti Emerald String Bikini Topä Powerpuff Girl Halloween Costume

Kendall Jenner ei käännä 22 vuoteen 3 marraskuuta, mutta hän päätti juhlia suurta päivääan hieman aikaisin, jotta hän voisi käyttää Halloween-pukua juhlien aikana, ja rehellisesti emme syytä häntä.

Malli heitti Halloween-slash-syntymäpäiväjuhla tiistaina, ja hän otti parhaan vaatteensa pukeutumisen aikana. Heittämällä se takaisin 90-luvulle, Jenner pukeutuneena kasvanut nykypäivän Buttercup Powerpuff Girlsiltä. Hänen pukunsa oli täydellinen kirkkaan vihreä rintaliivit ja tylppä musta otsatukka vihreät aksentit, ja hän näytti olevan valmis taistelemaan rikollisuutta (tai puolue, kumpi tulee ensin).

Kendall Jenner Halloween
Valokuvaaja Group / Splash News

Mutta mikä on Powerpuff-tyttö ilman sisariaan? Jennerin todelliset sisaret valitsivat erilaiset Halloween-puvut, kuten Selenalle Kimille ja Kylieelle enkelille aloittelijoille. Jotta näet enemmän julkkis Halloween-ilmeitä, mukaan lukien mitä muut KarJenner-sisaret ovat pukeutuneet, muista tarkistaa tämä galleria.

Vaikka Jennerin todelliset sisaret eivät olleet hänen ryhmäkorvauksensa, hänet liittyi gal pal Hailey Baldwin Bubbles, ja kaksi laittaa uuden spin on vanha sarjakuva näyttää.

Hailey Baldwin Halloween
Valokuvaaja Group / Splash News

Mitä kolmas Powerpuff Girl Blossom? Emme ole kovin varmoja, kuka pelasi osaa, mutta jos hän pukeutui kaltaisiin Kendall ja Hailey, panostamme hänen näköjään oli myös voitto.

Millainen tapa soittaa 22-vuotiaana bändillä, Kendall!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 34

map