Kendall Jenner juuri paljastanut tämän salaperäisen taidon lahjakkuusesityksessä

Odotamme aina James Cordenin ainutlaatuisia juhla-alueita Myöhäinen myöhäinen esitys. Ja tiistai-iltana, hän keräsi yhteen suosikkihahmot yhdessä näyttämään piilotetut kykyt.

Ensin nousi Akatemian palkinnon ehdokas Andrew Garfield, joka syntyi retro-punaisessa jalkinepukussa. Ilmoitettuaan hänen nimensä ja syntymäpaikkansa Surreyissa Englannissa hän paljasti piilevän lahjakkuutensa, joka oli voimistelu. Ei kovin piilotettu oikein? “Kukaan ei ole koskaan nähnyt minua ennen tätä,” Hackshaw Ridge tähti sanoi. Sitten hän suoritti selän handspring täydellisellä tavalla.

Sitten Kendall Jenner astui ulos puhtaasta mustasta pitsipohjasta, korkeista vyötäröistä mustaa raastettua housua ja punaisia ​​huulia. Hänen lahjakkuutensa? Linnun ääniä – ja hän yllättäen kuulosti hyviä kuin varpuset mukavassa kevätpäivänä. Et ole varma, kun tämä taito tulee käteväksi, mutta se on varmasti odottamaton.

Seuraavaksi oli ikoni Stevie Nicks, joka paljasti ensin, että hän “syntyi San Franciscossa vuonna 1969.” “Kamppaileva laulaja” – sanoja, joita ei ole, väärennettiin hänen asiantuntevaan baton-twirling-taitoaan. Ja vaikka hänellä oli hilpeä harha ja hän itse osui itseensä, uskomme silti, että hän on hämmästyttävä, jotta hän voisi tehdä toisen uran, jos hän haluaa. Jos hän on Fleetwood Macin etuloma, legenda ei riitä hänelle.

Hauska jatkoi Taylor Lautnerin kanssa. Hänen piilevien kykyjensä osalta: “Voin tarttua rypäleisiin suuhuni missä tahansa etäisyydestä ja nopeudesta.” Ja hän ei pettänyt! Corden lanseerasi rypäleen Lautnerin suuntaan kolmesta eri etäisyydestä ja näyttelijä yllätti ne kaikki.

RELATED: James Corden huijuu Oscars Emma Stone-tyylistä

Jos tämä osoittaa meille mitään, se on, että suosikki tähteä ovat vielä ammattitaitoisempi kuin luulimme. Olemme todella innolla seuraavaan Hidden Talents -segmenttiin.

 

 

Katso täysi lahjakkuusnäyttö yllä olevassa videossa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map