Kendall Jenner ja Naomi Campbell tekevät napit kuulokkeiksi

Siirrä, Beats – uusi valikoima tyylikkäitä kuulokkeita markkinoilla ja ne menevät vain-tarttuvalla nimellä: Painikkeet.

Vallankumoukselliset uudet kuulokkeet tulevat räpälästä, will.i.amin teknologiayrityksestä, i.am +, joka lupaa lahjoittaa “yhden prosentin nettotuottoa, yhden prosentin henkilöstön ajan ja yhden prosentin tuotteesta” i.am.angel -säätiölle – voittoa tavoittelematon, joka tukee tieteen, tekniikan, tekniikan, taiteen ja matematiikan nuorisokoulutusta.

Langattomat Bluetooth-kuulokkeet toimivat muodikkaana vaihtoehtona suurikokoisille päähineille ja tyypillisille kuulokkeille, joita ohjaavat will.i.am uskoo, että “teknologian ei tarvitse näyttää tekniikalta.”

Perustaja selitti lausunnossaan: “Se on tullut siihen pisteeseen, jossa kukaan ei ole mielikuvitusta. Kaikki muut tekevät mitä muut tekevät. Halusimme poistaa kaiken tämän. … Nyt, kun tekniikka on läsnä, eikö sinun pitäisi näyttää tuoreelta? “

Painikkeiden tyylikkään ulkonäön ja premium-toimintojen lisäksi tuotemerkki hyötyy vakavasta tähtitaidosta. Black Eyed Peas -professori ei ole ainoa julkkis kuulokkeiden takana: mallit Kendall Jenner ja Naomi Campbell sekä tähti gadgetin mainoskampanjassa ja toimivat osakkaina.

Tahtoa I Am Headphones EMBED 3
kohteliaisuus
Tahtoa I Am Headphones EMBED 2
kohteliaisuus
Tahtoa I Am Headphones EMBED 1
kohteliaisuus

RELATED: Haluat saada kätesi Kendall Jennerin suosikkihintaan 20 dollaria

Epäilemättä me aiomme nähdä Rutteleiden kruunun kaikissa Kendall Jennerin tyylikkäissä street-tyyliyhtyeissä. Keskustelemalla hänen yhteistyöstä, 20-vuotias sanoi lausunnossaan: “Osallistaminen i.am + -perheeseen oli todella tärkeä minulle. I.am + -painikkeet eivät ole vain kuulokkeita, vaan ne ovat myös tärkeä lisävaruste mielestäni tärkeä osa sitä, mitä olen pukeutunut. “

VIDEO: Naomi Campbell paljastaa eron kiitotien ja punaisen maton välillä

Painikkeet ovat vähittäismyyntiä $ 230 ja tulevat kahdeksaan värivaihtoehtoa (neljä ovat yksinomaan Apple). Seuraavat gen-kuulokkeet ovat saatavana jo tänään Apple-liikkeistä, apple.comista, iamplus.comista ja valikoiduista jälleenmyyjistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 38

map