Kendall Jenner esitteli Major Leg vuonna 2018 Golden Globes

Ei, New Yorkin muotiviikolla kiitotien mallin parhaan suorituskyvyn palkintoa ei ole, mutta Kendall Jenner, joka osallistui sunnuntaina 2018 Golden Globes -tapahtumaan, voisi ovat voittaneet tunnustuksen, jos se on olemassa.

22-vuotias kääntyi Giambattista Valliin haute couture -nallattavaksi, joka sai kaikkien huomion. Joo, hän näyttää hyvältä tavalliselta, mutta meidän täytyy puhua siitä!

Korkea rasterointi suoriutui monista historiallisista punaisen maton jalkapohjista (katsomme sinut, Angelina Jolie) ja vaikuttu myös tavattu illan epävirallinen pukeutumiskoodi: kaikki musta.

Kendall Jenner
Frederick M. Brown / Getty Images

Julkkikset käyttivät tummaa sävyä tukemaan Time’s Up -liikettä protestoimassa seksuaalisesta häirinnästä Hollywoodissa, ja Jenner seurasi sovitusta. Aiemmin tällä viikolla hän otti Twitterin tukemaan naisia ​​takana Time’s Upin. “Tulee olemaan naisia ​​kaikilla teollisuudenaloilla sanomalla #TIMESUP väärinkäytöksistä, häirinnästä, syrjäytymisestä ja aliedustetuista”, hän kirjoitti Twitterissä.

Olemme iloisia siitä, että hän käytti alustansa tehokkaasti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 80 =

map