Kendall Jenner Bares Kaikki Sexy Sheer Turtleneckissa osoitteessa Marc Jacobs Show

Kendall Jenner sulki New Yorkin muotiviikolla erittäin rohkean ilmeen. Tom Fordin, Alexander Wangin, Michael Korsin ja vielä enenevän kaverinsa päässyt malli, joka kävi tällä viikolla Park Avenue Armourissa Marc Jacobsin kevät / kesä 2018 -näyttelyssä keskiviikkoiltana silmänräpäyksessä, joka saattaa olla hänen seksikkäin viikko.

Jenner laskeutui alas katukuvioon silkkisen keltaisen turtleneckin kanssa, joka oli vyötäröllä vyötäröityihin painettuihin housuihin. Jopa kaksi strategisesti sijoitettua ruskeaa raitaa eivät voineet piilottaa sitä, että malli meni näyttelemättä. Vaikka no-bra-look oli #fashion, se on varmasti katse, jota hän omaksui myös kadulla. Kuten yksi lisävarusteista hänellä oli – fanny-pakkaus. Ehkä näemme Jennerin hyvin samanlaisen ilmeen pian. 

VIDEO: Catherine Zeta Jones tuo tyttärensä Michael Kors Showille

Pidä kiinni Kardashian kanssa Tähti ei ollut ainoa iso nimimalli, joka kävelee Marc Jacobsissa. Kaja Gerber, joka on varsin debyytti New York Fashion Week, sulki esityksen, kun taas kaverit Gigi Hadid ja Bella Hadid tekivät myös tiensä alas kiitotien. 

�� # MJSS18 ��

Jälkeen, jonka Marc Jacobs (@marcjacobs) jakaa

@ bellahadid �� # MJSS18

Jälkeen, jonka Marc Jacobs (@marcjacobs) jakaa

@ gigihadid �� # MJSS18

Jälkeen, jonka Marc Jacobs (@marcjacobs) jakaa

Marc Jacobsin kevään ’18 kiitotienäyttelyssä ���� # MJSS18

Jälkeen, jonka Marc Jacobs (@marcjacobs) jakaa

Missään meidän # MJSS18 kiitotienäyttelyssä? Katso se nyt osoitteessa marcjacobs.com ✨

Jälkeen, jonka Marc Jacobs (@marcjacobs) jakaa

RELATED: Bella Hadid vapauttaa Michael Kors kiitotien nännit

NYFW voi olla virallisesti ohi, mutta kuukausi ei ole! Lontoon muotiviikko on seuraavan kerran, emmekä voi odottaa näkemään joitain rohkeita näyttää suosikkimallimme seuraavaksi.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 46

map