Kelsea Ballerini ja hänen tyylinsä osoittavat, että maa voi olla paha

Kelsea Ballerini on 24-vuotias Grammy-ehdokas maanopopulaattori – ja hän on yksi monista nuorista kasvoista, jotka muuttavat maan musiikkia. Toki, hän on kaunis ja vaalea. Mutta cowboy-kenkien ja denim-leikkausten sijasta Ballerini pyrkii valitsemaan Versus Versace ja Georges Hobeika, kiitos suurelta osin stylistikseen, Krista Roser.

RELATED: 9 Burning Beauty Kysymyksiä Kelsea Ballerini

Maa-musiikki saavuttaa yli 42 prosenttia Yhdysvaltojen väestöstä CMA: n Country of Music -työryhmän mukaan. Yksityiskohtainen tutkimus osoittaa myös, että nämä kuuntelijat ovat etnisesti moninaisia, vaihtelevat vuosisatojen ja boomien välillä, ovat melkein tasaisesti jaettu miesten ja naisten välillä ja joilla on huomattavaa menotehoa.

Alias nämä kuuntelijat ovat ostoksia. Joten ei ole mikään yllätys, että Balerinin kaltainen nuori taiteilija esittelee tyylinsä ainutlaatuisella tavalla, epäilemättä johtaen suhteisiin isojen muotitalojen kanssa.

“Yksi suurimmista [muotin] lausumista tähän mennessä oli vaaleanpunainen bodysuit The Blonds, jota hän käytti viime vuoden ACMs” Roser, joka on sijoittautunut Nashville, kertoo Tyylissä. “Se oli hauskaa, flirty, ja se heijasteli laulua niin hyvin.”

RELATED: Kaikki muotisäännöt Meghan Markle tulee seurata, kun hän liittyy Britannian kuninkaallisen perheen kanssa

Kelsea ACM
Ethan Miller

Bodysuit, jonka suunnitteli brändi, joka tunnettiin piikkeistä, ketjuista ja tonnia glitteristä, valmistettiin stretch lamé tulleista ja koristeltu tuhansilla laserleikattujen, tähtimäisten iridescenskuitujen paljen ja kiteiden kanssa. Kesti noin kuusi viikkoa luoda. Hieman enemmän Britney tai Christina kuin Reba tai Trisha.

Mutta tämä on vasta Ballerinin sartorialien muutos. Tankkitot ja farkut tai yksinkertaiset, lacy-mekot olivat kerran maan laulajan nidat. Nyt, Ballerini ja Roser valmistautuvat uuden albuminsa kiertueelle, unapologetically, ja iso kappale työstä on vaatekaappi.

joka sanoo oranssi on uusi vaaleanpunainen on vakavasti häiriintynyt �� // cc: @kristaroser

Kelsea Ballerinin (@kelseaballerini) jakama viesti

Tämä merkitsee ensimmäistä kiertuetta, jonka aikana laulaja / lauluntekijä tekee monenlaisia ​​asusteiden muutoksia – neljä, täsmällisempää – esittelevää, seksikkäämpiä Balleriniä. “Yleisesti käytämme paljon värejä, joten leikkiminen pimeällä, tyylikkäästä ulkoasusta olisi ehdottomasti jotain mitä haluaisin kokeilla”, sanoo Roser.

“Kun hän käy läpi näyttelyn jokaisen vaiheen, haluamme, että hänen tyylinsä heijastavat sitä”, Roser jatkaa. “[Kiertueelle] aloitamme pimeässä Nicole Millerin mustalla, paljetilla varustetulla kaivalla, jota seuraa mukautettu Shock- ja Awww-tunika, joka on sisustettu kaikkien albumikappaleiden kanssa.”

RELATED: Trick on Sharon Stonein hämmästyttävä bikini-runko

yö yksi // �� @shearerphoto

Kelsea Ballerinin (@kelseaballerini) jakama viesti

“Kun Kelsea jatkaa kasvua taiteilijana ja naisena, hänen tyylinsä muuttuu ja muuttuu jatkuvasti. Hän voi vetää pois monenlaisia ​​ulkonäköjä, jotka vaihtelevat mukavasta ja rentouttavasta, kun hän ei ole velvollinen ultraäänellä punaisiin mattoihin “, kertoo Roser.

Tilanne: Kun Ballerini käytti Michael Korsin tapaa 2017 CMA Awards -palkinnolla. “Hän voi olla yhtä mukava T-paidassa kuin lavalla lavalla.” Kun näki laulaja pehmeillä väreillä ja naisellinen muotoilu matolla punaisen maton jälkeen, se oli Muoti-hetki.

“Ralph ja Russo -paidat ja Versace”, Roser kertoo tulevista muotitietoistaan. “Molemmat mallit ovat täydellisiä Kelsea-tyyliin, rakastan sitä, että Versace osaa onnitella ja omaksua naisen muodon näyttämättä liiallista ihon määrää, eivätkä välähdä väriä ja tulosteita ilman ylitsepääsyä – ne ovat aina kekseliäitä eikä koskaan ole itsetyytyväinen. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 17

map