Kelly Ripa rakasti Mark Consuelosia ennen kuin hän jopa tapasi hänet

Kelly Ripa ei voi sanoa, että rakastui miehensä Mark Conseulon kanssa ensimmäistä kertaa, kun he tapasivat. Ja ei, hän ei voi sanoa, että molemmilla oli satu-romanssi. Hän tosiasiassa tiesi, että hän rakasti häntä tavalla ennen kuin kaksi tapasi kasvotusten. Ulkoilun aikana Lounas Brucen kanssa podcast, Ripa selitti, että kun hän näki valokuvan hänestä, hän tiesi, että hän oli yksi (mikä tekee onnellisesta päättymisestä, satu tai ei). Mukaan Sivu kuusi, hän auttoi heittämään Mateo Santosin roolia hänen aikansa aikana Saippua-ooppera All My Childrenin kautta ja kun hän otti vilauksen Conseulosin päähän, niin kaikki.

kelly Ripa Mark Conseulos Comic-Con Celebration
C Flanigan / Getty Kuvat

RELATED: Mikä on Kelly Ripan Net Worth?

“Näin aviomieheni valokuvassa ennen kuin näin hänet [henkilökohtaisesti] ja tiesin”, Ripa kertoi isännälle Bruce Bozzi. “Kun näin hänet, valokuva hänestä, minä näin koko tulevaisuuteni hänen kanssaan, ennen kuin minä. [] Kuten, minä näin sen, en usko mihinkään, ja nyt minä siksi, että tuon hetken.”

Ripa sanoi, että tuolloin Judy Blye Wilson, All My Childrenin valiojohtajana, oli jo kuulustellut Los Angelesin kaupungin jokaista Latinx-näyttelijää ja sitten muutti jokaiselle Latinx-näyttelijälle kaupungin ulkopuolella ja laajensi haun kaikkialle Kaliforniaan. Hän ei löytänyt oikeaa kaveria – kunnes Conseulos.

RELATED: Kelly Ripa ja Mark Consuelos: n poika vain luovuttiin roolista Hän oli Kirjaimellisesti Syntynyt pelaamaan

“[Wilson] näytti minulle [Consuelosin] kuvan – ja Bruce, en ole tämä henkilö – kuten tuossa vaiheessa en ollut toivottoman romanttinen”, hän sanoi. “En koskaan ajatellut naimisiin, minusta ei koskaan tullut mieleen, että olisin ikääntynyt jonkun kanssa. Ajattelin vain elävän yhden tytön elämäni kaupungissa […] Minulla ei ollut velvollisuuksia ja ansaitsin hyvä asuminen saippuaoopperassa, koska olin siellä melkein seitsemän vuotta ennen kuin Mark tuli sinne. Olin vauva, kun sain työni. “

Loppu on historiaa. Conseulos valittiin vuonna 1995. Hän ja Ripa naimivat vain vuosi myöhemmin. Joten, vaikka kesti hetken, jotta he todella tekisivät asiat virallisiksi, Ripa tiesi aina, että hän oli löytänyt kaveri. Kaikki mitä tarvittiin oli hieno otsikko, joten Conseulos voi haluta kiittää valokuvaajaa muutakin kuin purkamista soap-oopperakisoista.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map