Kelly Ripa ja Mark Consuelos: n poika vain luovuttivat roolin, jonka hän oli kirjaimellisesti syntynyt

Uusi (mutta hyvin tuttu) kasvot suuntautuu Riverdale tänä syksynä.

Keskustelu-isäntä Kelly Ripa ja Riverdale konna Mark Consuelosin vanhin poika, Michael, 21, seuraa äidin ja isän kuuluisia jalanjälkiä. Juniori NYU: n Tischin taidekouluissa nuoret Consuelot purkivat ensimmäisen tärkeän roolinsa, ja se on lähellä kotia …

Lincoln Center's American Songbook Gala - Inside
Mike Coppola / Getty Images

Kuten ilmoitettiin perjantaina, Michael on valettu pelaamaan nuoremman version isän merkki Hiram Lodge kolmannella kaudella CW standout Riverdale.

Tarkoitan, kuka voisi paremmin pelata nuori Mark Consuelos kuin hänen oma kutunsa? Katso vain:

Dos Hirams. Kuka on TV: n suurin roisto? Selvitä tänä iltana. @teenchoiceawardsig

Kelly Ripan (@kellyripan) yhteinen viesti

Hyvää Bdaya vanhimpaan. Rakastan sinua Michael. Minun minimi on nyt tärkeä minulle

Mark Consuelosin (@instasuelos) jakama viesti

����⭐️ (ei tietyssä järjestyksessä) #daddy

Kelly Ripan (@kellyripan) yhteinen viesti

Tietenkin Michaelin suurimmat fanit, äiti ja isä, ylpeilivät ylpeästi sosiaalisen median uutisista ja onnittelivat “handsomeriä” Hiramia ja väittävät vanhempiensa oikeudet 10 prosenttiin hänen ansioistaan ​​(Kelly sai sen).

Kauhan listan hetki äidille ja isälle. Onnittelut poikani Michaelille, kun heidät on valittu nuoremmaksi (ja paljon paremmaksi ja hienommin) Hiramiksi. Olemme niin ylpeitä. Rakastan sinua MJC #riverdale #bucketlist

Mark Consuelosin (@instasuelos) jakama viesti

Onnittelut Michaelin ollessa valittuna nuorena Hiram Lodgeissa @thecwriverdalessa kuitenkin @instasuelos ja haluaisin käyttää tätä tilaisuutta muistuttaa teitä ja sisaruksia, että teidän vakuusmiehillämme meillä on täten oikeus 10% kaikista tulevista tuloista tässä tai jotain että ��⭐️

Kelly Ripan (@kellyripan) yhteinen viesti

Vaikka tämä on Michaelin ensimmäinen iso tauko, hän ei ole muukalainen valokeilassa. Hän esiintyi Live! Kellyn kanssa useita kertoja vuosien varrella, ja antanut äänensä animoitujen sarjojen kaltaiselle Mene, Diego! Mennä! ja Duck Dodgers lapsena.

RELATED: Kelly Ripan Merimies Mark Consuelos menetti hänen ruumiinvaununsa jälkeen

Meillä on tunne, ettei Michaelilla ole mitään ongelmia asettumisessa Riverdale paljon. Hänen isänsä ei ole vain avainasemassa, mutta panostamme hänellä paljon keskustelua sarjan tähtien kanssa, joista monet (Camila Mendes, Cole Sprouse).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map