Kelly Clarkson päätti tuomariään ääni yli amerikkalaisen Idol tämän syyn vuoksi

Kelly Clarkson on täydellinen henkilö tuomaan TV-laulukilpailu. Hän on myynyt kymmeniä miljoonia albumeita, hän on tehnyt kolme ensimmäistä singleä Mainostaulu Hot 100-kaavio, ja tärkeintä, hän sai alkunsa TV-näyttelystä itsekseen … vain EI, jota hän pian arvioi.

Clarkson on vahvistettu valmentajaksi kaudeksi 14 Ääni vaikka laulaja aloitti uransa näyttelyn kilpailijalla American Idol vuonna 2002. Odottamattomalla ottelulla on ollut faneja, jotka kysyivät kyllä: miksi ei tuomita Idoli sen sijaan?

Ellen DeGeneresin haastattelussa Clarkson puhui siitä, miksi hän allekirjoitti Ääni ja ei American Idol.

“Pidä se todellinen – ajattelin [Idoli] päättyi “, hän myönsi. “Olin jo keskustelemassa Ääni … ja annoin heille viisitoista vuotta! olin siellä joka kausi!”

RELATED: Kelly Clarkson selventää hänen huomautuksiaan itsemurhan katsomisesta

Hänellä on asia. Clarkson juuri äskettäin lähti hänestä Idoli sopimus ja viimeisten 15 vuoden aikana hän on säännöllisesti esiintynyt näyttelyssä.

Joten vaikka hän ei ole houkutteleva Idoli vaiheessa pian, olemme melko innostuneita ottamaan hänet takaisin televisioihimme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 34

map