Kelly Clarkson Oli Sweetest Fangirl Reaction suorittamaan Pink kanssa AMAs

Vaikka sunnuntai-iltana American Music Awardsilla on varmasti ylpeä tähtipainotteinen ritarikappale, ensimmäisenä duettona laulu-voimien Pink ja Kelly Clarkson välillä on kenties eniten odotettavissa oleva iltana.

Ja se käy ilmi American Idol alumiini jakaa fanien jännitystä ikivanhojen parien kesken, paljastaen, että vaikka hän on vahva musiikillinen voima, hän ei voi lopettaa fangirlingta hänen laulajaansa kohtaan. “Oi minun, minä olen niin innoissani”, “Stronger” tähti kääntyi Viihde tänä iltana noin esiintymisestä Pinkin kanssa ensimmäistä kertaa. “En ole koskaan tavannut häntä ennen.”

Vaikka Clarkson ei ole jäsenenä “Just Give Me a Reason” hitmakerin sisäpiirissä (vielä!), Hän oli nopeasti kasaantunut kiitokseksi, kun hänen äitinsä tunnustettiin kahden alan maineesta ja selitti, että hän tuntee ystävyyden hänen musiikillisen vertaisryhmänsä kanssa. “Uskon, rehellisesti, päivän lopussa, vaikka olemme eri taiteilijoita, ydin, me molemmat rakastamme suuria laulajia, me molemmat rakastamme sielullista musiikkia”, hän sanoi. “Hän on haarautunut aivan kuten minä, kuten laulaja-lauluntekijä, jonkin maan kamaa tai rock’n’rollia. Molemmat rakastavat paljon samoja asioita.”

Hän jatkoi: “Luulen myös, että vain kunnioitustaso, joka tulee siihen, on ihailua, vaikka olemme erilaiset, meillä on paljon yhtäläisyyksiä.

Se käy ilmi, ihailu on keskinäistä. Sen jälkeen, kun Miss Independent-laulaja otti Twitterin tunnustaakseen, että hän ei voi auttaa, mutta saa pienen tähtipisteen lauluntekijän ympärille, Pink lähetti takaisin muutamia omia sanansa.

“Pelaat sitä super cool kun laulaa @ Pink tänä sunnuntaina # AMAs mutta tiedä sisäpuolella aion freaking & $ @! Out”, hän aloitti sosiaalisen median Love Fest, johon Pink vastasi, “Sinä” olen vain nöyrästi valmis olemaan laulettuna, rakastan sinua ja en voi odottaa. “

Näyttää siltä, ​​että se on kirjojen suorituskyky!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − = 13

map