Scream Queens näyttelijä ja lahjakas laulaja Keke Palmer voi nyt lisätä kenkäkuraattoria hänen jatkaakseen. Palmer aloittaa sähköisen kaupankäynnin sivuston ja tilauspalvelun, ShoeDazzlen, kanssa kaksi uutta brändin kokoelmaa. Lehdistötiedotteiden mukaan keräilykengät, tennarit ja niin paljon enemmän ovat innoittaneet hänen kaduistaan makea tyyli.

“Keke on viesti, jonka olemme kertoneet brändin jälkeen, koska olemme käynnistäneet”, sanoi ShoeDazzle johtaja Kim Tobman lehdistötiedotteessa. “Keke on peloton, kun se tulee muotiin, mutta se on niin helppokäyttöinen ja suhteellinen faniinsa. Rakastamme hänen henkeään ja olemme innoissaan tuoda tämä yhteistyö asiakkaillemme.”

Kaksi kokoelmaa kullakin on 12 tyyliä, ja ne houkuttelevat sekä girly-tyttöön, urheilijaan että kaikkiin. “Rakastan ilmaista itseäni muodin kautta ja hauskaa valintojani kanssa, joten olin innoissani kengänkuoren kokoelmasta”, Palmer kertoi. “Toivon, että voin auttaa naisia ​​monilla eri tavoilla, joilla he voivat keksiä tyylinsä kengissä!”

WATCH: Keke Palmer jakaa hänen kauneutensa Must-Havesin

RELATED: Scream Queens on palannut! Katso 15: sta Showin parhaista lainauksista GIF-tiedostoina

Tyylit alkavat 39,95 dollaria, ja ensimmäinen kokoelma, joka julkaistiin 1. lokakuuta, on nyt saatavilla osoitteessa shoedazzle.com..