Kehittyneitä reppuja jokaiseen tilaisuuteen

Koska termi “athleisure” ryntäsi muotiteollisuutta, oli tyylikkäitä lenkkareita, kuntosalivalmisteita, jotka toimivat yhtä hyvin kahvilassa, ja urheilullisia yksityiskohtia kengänpäällisistä kappaleista, kuten vetoketjuista, tarranauhoista ja neopreeni aksentteista. Olemme myös nähneet, että rinkat tekevät paluun – joten reppu on … no, takaisin.

Tyyliä ei ole suunniteltu tiukasti koululaisille, jotka lataavat heidän kanssaan jäädytetty avain ketjut ja mini antibakteerinen geelit. Aikuisen reppu on uskomattoman moderni ja luxe, joka tulee täydelliseksi ajaksi, koska kaikki haluavat olla handsfree, jotta he voivat kirjoittaa tekstiä, selata Instagramia ja ehkä jopa uskoa sanomaan sen. Lisäksi uusi tyylisuunnittelu sopii jokaiseen tilaisuuteen – ja heitäkin on saatavana, mutta kasvanut laukku hurmaa, toisin sanoen. Pidä selaamalla myymäläketjuihin, joita voit käyttää työhön, viikonloppuisin ja matkoilla.

RELATED: Angelina Jolie ja Olivia Munnin Favorite Tote

Tilaisuus: TyöEtsi virtaviivainen tyyli puhtailla linjoilla. Haluat, että tämä kengät ovat yhtä kehittyneitä kuin go-to käsilaukku.

032515-reput-upottaa-1.jpg
Kohteliaisuus

Osta se: Bottica, 255 dollaria; bottica.com. Time’s Arrow, 495 dollaria; shopbop.com. Zara, 100 dollaria; zara.com. Mansur Gavriel, 845 dollaria; barneys.com.

Tilaisuus: viikonloppuVaikka nämä tyylit voidaan varata viikonloppuna, ne eivät ole liian rento. Suunnittelijat toimittavat reput ultra-lux suede, nahat ja denims.

032515-reput-upottaa-2.jpg
Kohteliaisuus

Osta se: Ikuisesti 21, 33 dollaria; forever21.com. Urban Outfitters, 59 dollaria; urbanoutfitters.com. Whistles, 370 dollaria; whistles.com. Topshop, 105 dollaria; topshop.com.

RELATED: 15 kevät mekot, jotka kuluvat kauden kauaksi

Tilaisuus: MatkustaminenMikä on hienoa tästä valinnasta on se, että nämä poiminnat ovat yhtä kestäviä kuin ne ovat tyylikkäitä. Tärkeintä tässä on etsiä tyyli, joka on tukeva mutta mukava hihnat.

032515-reput-upottaa-3.jpg
Kohteliaisuus

Osta se: Accessorize, 59 dollaria; accessorize.com. Rebecca Minkoff, 295 dollaria; shopbop.com. Topshop, 65 dollaria; topshop.com. Elizabeth ja James, 595 dollaria; net-a-porter.com.

KUVAT: Kiitotien inspiroima tapoja käyttää denimia keväällä

Fendi on suunnitellut yläreunassa olevan repun. Osta samanlainen Fendi-tyyli kuin neimanmarcus.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 92

map