Käytettäessä todellisia ituja päässänne on tällä hetkellä kuumin trendi Kiinassa

Juuri kun ajattelitte, että nuo 90-luvun aikakauslehdet olivat kumminkin hiuslisävarusteita, jotka ovat täydellisiä liikkeitä, kauneudenhoidot Kiinassa ovat ottaneet sen askeleen eteenpäin. Viimeisimmässä kappaleessa New York Times korostetaan suuntausta, naiset kaikilla elämänaloilla Pekingissä ovat repurposing kasveja kuten laventeli, auringonkukkia ja jopa sieniä kuin tarvikkeet kiinnittämällä ne hiusneulaan ylpeinä näyttöön antennin kaltaisessa ulkonäössä niiden päällä. “Bean-ituja ovat edelleen suosituin tuotteemme”, kertoo tukkumyyjä Zeng Wen.

RELATED: Hot DIY Hiustarvikkeet kokeilla nyt

Alkuyritykset ulkonäössä toteutettiin tavallisesti varsinaisilla kasveilla, mutta kestävämpiä muovisia versioita on noussut markkinoille 80 senttiä poppiksi, ja monet odottavat kasvuvyöliiketoiminnan kansainvälistymistä. Silti, vaikka todellisia naisia ​​ja julkkiksia suositaan, kukaan ei ole täysin että tämä trendi jopa nousi trendiin. “Tämä osoittaa, että Kiinassa nyt yritämme lähes mitä tahansa, mitä näemme internetissä”, kertoo opiskelija Wang Hao Ajat. “Kukaan ei tiedä, mitä se merkitsee, mutta teemme sen joka tapauksessa.” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 14

map