Kourtney Kardashian, joka oli erittäin kuuma ja kuuluisa, vietiin Instagramiin maanantaina paljastaakseen kuuluisan omaisuutensa Dolce & Gabbanan kukkaviljelytuista bikinisista (ostoksia vastaava ulkoasu).

Tytöillä polvistuu nurmikollaan täydellä uimakalastolla (jättiläinen olki Sensi Studio hattu mukana), 39-vuotias kääntyy kameraan keskellä nauraa. “Älkää olko varjoisia, olkaa naisia”, hänen käsikirjoituksensa lukee.

älä ole varjoisa, älä ole nainen

Kourtney Kardashianin (@kourtneykardash) yhteinen viesti

No, ainakin yksi henkilö ei onnistunut käsittelemään otsakkeen ohjeita sydämeen: Kourtneyn poikaystävä, Younes Bendjima.

Kun poistettu kommentti, Bendjima heitti sävy päiviä, kirjoittamalla “thats [sic] mitä sinun tarvitsee näyttää saada tykkää?”

#Kourtney your mans on kysymyksiä sis �� #KourtneyKardashian # YounesBendjima – Oletko luultavasti vain pelaa tai nah? Kommentti on sittemmin poistettu ��

Shaden huoneen (@theshaderoom) yhteinen viesti

Umm, anteeksi, Younes? Miksi sinun täytyy olla niin töykeä kolmen typerästä äidistä?

Ja OK, lukuun ottamatta kommentin ilmeistä riutumista, voimmeko keskustella tekopyhyydestä? Ei vain, että Bendjima, 25, on enemmän kuin muutama itsetön “gramma omasta (jotka Kardashian fanit ovat armottomasti peittäytyneet), mutta on vaikea olla huomaamatta mielenkiintoista trendi suhteessa tykkäämään hänen omissa valokuvissaan … Sanomaan, että hän näyttää hieman enemmän ihoa “saada tykkää”. 

KIRJAIMIA: Kourtney Kardashian Rocks Black Bikini lapset ja ystävät liittävät hänen ja poikaystävänsä Italiassa

Kourtneyn ja Younesin budjetin romantiikka alkoi levitä viime toukokuussa. Kardashian-Bendjima-lehdistön virran edessä Younesin Instagrams teki hyvin (joissakin tapauksissa nettoutus yli 50 000 tykkää), mutta kun Bedjima oli merkitty Kourtneyn poikaystäviksi, siitä tuli täysin uusi peli. Hänen Insta-suosiotaan nousivat merkittävästi, ja hänen ensimmäinen valokuvaansa Kourtneyn kanssa tarttui kauheaan 261 000 tykkää. Hänen viimeisin “gramma”, hänestä ja Kourtista Italiassa, sai suurimman summansa vielä 356 000: lla.

italia con la mia cara ��

Younes Bendjima (@younesbendjima) jakama viesti

Younes, ovat Kourtney Kardashianin kuvia, mitä sinun pitää näyttää saadaksesi tykkää?

Nimennetyn lähteen mukaan, jonka Ihmiset, Bendjima ei ole koskaan ollut tyytyväinen Kourtneyn iho-baring Instagram -viesteihin. 

“Hän ei koskaan halunnut, että hän lähetti seksuaalisia kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa”, lähde paljasti. “Hän ei halua tyttöystävänsä tekemään sitä. Hän saa sen, että se on hänen työnsä, mutta haluaa, että hän julkaisee lisää katettua kuvaa. “

mitä minun on sinun

Kourtney Kardashianin (@kourtneykardash) yhteinen viesti

Mainitun lähteen mukaan tämä on tuskin uusi asia. “[Younes] on aina ollut ongelma tämän kanssa. Tämä on juttu, jota he väittelevät ja mikä heittivät heidät aiemmin. “

Koska hän poisti kommentin, eikä virallista jakamista (vielä), ehkä Bendjima oli sydämen muutos? 

Päivitys 7/19: Ei ole yllättävää, että Kardashian ei näytä olevan innoissaan Bendjenan kommentista.

E! Uutislähde, Kardashian toivoo, ettei hän ole lähettänyt sitä lainkaan. “Kourtney ei ymmärrä, että Younes lähetti tunteensa julkiseen keskusteluun ja oli impulsiivinen”, lähde sanoi. “Hän on turhautunut, että hän jatkaa häiritsemään sitä. Hän ei aio pysäyttää tekemättä, mitä hän tekee ja tuntuu siltä kuin hän tarvitsee ymmärtää ja käsitellä sitä.”