Kauppa syy: Ix Style-sandaalit Anna Guatemalan lapsille puhdas juomavesi

Hänen isoisänsä Panajachelissä, Guatemalassa, kolme vuotta sitten, Francesca Kennedy oli kauhuissaan nähdessään, että hänen rakas lapsuuden järvi Atitlán – jossa hän ja hänen veljensä John (yllä, vasemmalle), uitteli lukemattomille kesille – peitettiin myrkyllisillä sinilevillä. Mikä pahempaa, hän huomasi paikalliset lapset keräämästä vettä, oletettavasti kotiin juotavaksi. “Voit kirjaimellisesti nähdä jätevettä, joka kelluu vedellä, jota he keräsivät”, Kennedy kertoi InStyle.com: lle. “Se oli sydänsärkyä. Ajattelin itselleni: “Minun on todella tehtävä jotain.” “

Kennedy, jonka perhe on alun perin Guatemalasta, oli jo aikuisten muotia. Pitkän kahdeksan tunnin lennon aikana hän oli lukenut Aloita jotain, mikä koskee Blake Mycoskie, joka on TOMS-kengän perustaja ja joka on inspiroinut hänen yhdenmukainen yritysmallinsa (joka kerta kun ostaa TOMS-parin, yritys lahjoittaa parin tarpeessa olevalle lapselle).

Yrittäjyyttä tunteessaan hän vieraili paikallisilla markkinoilla ja osti pari huarache-sandaalia, kolmialaiselta alkuperäiskansoiltaan tasakorkokengät, joilla oli intricamente kudotut nahkaiset nauhat (huarache tarkoittaa “palmua” espanjaksi). “Ajattelin:” Jos päivitän laadun ja tehostin nykyajan, voisin ehkä tehdä jotain vastaavaa kuin Blake [Mycoskie] teki TOMSin kanssa “, hän sanoo. Mycoskie itse otti tyypillisen argentiinalaisen kengän – alpargata, jota käsityöläiset teki Argentiinassa – ja toi heidät takaisin Yhdysvaltoihin.

Kennedyn ja hänen veljensä, joka on aiemmin opettanut englantia Perussa, jättäen työstään yksityisvarallisuudesta, keskittyivät täysipainoisesti kengänsuunnittelunsa viimeistelemiseen. Ix-tyyli (sanottu “eye ex” -tapahtuma), joka virallisesti julkaistiin viime huhtikuussa ja jonka Anthropologie, Shopbop ja ihmiskunnan kansalaiset ovat jo ottaneet käyttöön kevät / kesäkaudella.

Kuten alkuperäiset huarache-sandaalit, Ix Stylein mallit ovat kauniisti käsityönä ja niissä on kirkkaita, unikonvärisiä nahkoja. Kennedyn henkilökohtainen suosikki on monivärinen sandaali (kuvassa, edellä), joka on tehty perinteisellä Mayaalisella värikuvioinnilla. Kengät maksaa 89 dollaria paria kohden, ja yritys tuo uusia värejä vuosittain. Tänä vuonna he kiertävät denim ja neon huaraches, jota seuraa lasten linja tänä keväänä ja käsilaukut syksyllä.

Ita Style -tapahtuma pitää Ita Style lahjoittaa osan myynnistä saadusta tuotosta kahdelle organisaatiolle, jotka auttavat Guatemalassa sijaitsevien lasten puhdasta juomavettä. Ensimmäinen, Asociación Puente, auttaa asentamaan veden suodatusjärjestelmän ihmisten kodeissa ja toinen, Hyväntekeväisyysvesi, rakentaa kaivoksia köyhissä kylissä, auttaen eri maata joka neljäsosaa (ne ovat tällä hetkellä Kambodžassa). “Suurin ilo meillä on käynnistää hanasta, eikä ajattele, miten muut ympäri maailmaa joutuvat kävelemään monta kilometriä päivässä kerätäkseen saastunutta vettä”, Kennedy sanoo. “Se, mitä me kaikki pidämme itsestään selvänä.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 77

map