Katy Perry värjää hänen hiuksensa Pastellin väriä vain 5 minuutissa

Muutama viikko sen jälkeen, kun hän palasi pian allekirjoittaneensa mustat hiukset, Katy Perry kokeilee toisen tuttua väriä. 

Perry valmistautui Witness World Tourinsa eurooppalaiseen osaan värittämällä hänen pixie cut-kirkkaan indigonsa. Hänen uusi sävy, jota hänen väristyskonserttinsa Rick Henry kutsuu “Mustikka Crush”, luotiin käyttämällä Joicon väriviljaa Purppurissa ($ 20, ulta.com). Väliaikaiset värisävyt hoitavat vain viisi minuuttia ja kestävät jopa 10 shampoon. Lisäbonuksena he vähentävät rikkoutumista kaavan mukaisten peptidien ansiosta. 

RELATED: Katy Perry kiinnitti platinaa vaaleat hiukset tähän valtavaan suuntaan 

Henry sekoitti purppuranvärisen Joico Colour Butterin brändin K-PAK Intense Hydratorilla ($ 21, ulta.com), rikas hoitoaine, värin laimentamiseksi ja täydellisen sävyn aikaansaamiseksi. 

Ensimmäinen näyttely Euroopan jalkapallosta …. Käyttöön Blueberry Crush ✨��✨ @Katyperry �� | �� @ manthony783 #katyperry #hairbyrickhenry #rickhenryla #Germany #Witnessthetour

Rick Henry |: n yhteinen viesti Hair Stylist (@rickhenryla) on

Nämä nollan sitoutumisvärit ovat, kuinka Perry kuluttaa pastelliväriä pastellivärin jälkeen ilman täysin paistelemalla jo valkaistua hiuksiaan. 

VIDEO: Katy Perry kiinnitti platinaa vaaleat hiukset tähän valtavaan suuntaan

 

Sininen on yksi monista sävyistä, joita Perry on aiemmin käyttänyt. (Hänellä oli koboltti ja vauvan sininen hiukset takaisin vuonna 2012.) Kun otetaan huomioon hänen viimeisimmän hiustenmuutoksensa, kun viime kuussa on ollut sekä musta että kirsikan kukka, olemme ennustaneet, että hänen kesänsä on täynnä monia odottamattomia hiuksia. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map