Katy Perry sijoittaa hänen arvot perustuen heidän taitoihin makuuhuoneeseen

Hänen “Witness World Wide” -palvelun YouTube-suoratoistona, joka edelleen edistää hänen uusimman albuminsa julkaisua, todistaja, Katy Perryllä on jo ollut melko mieleenpainuvia hetkiä. Taylor Swiftille oli anteeksipyyntö, joka pudotti parin kolmivuotisen feudin, ja Perry myös pelasi likaisten charadesien peliä drag queen extraordinaire RuPaulilla, mutta kukaan ei olisi voinut ennustaa, mitä seuraavaksi tuli.

Sunnuntaina lauluntekijä istui alas Myöhäinen myöhäinen esitys isä, James Corden, kun hän heräsi hänet ihastuttavasta torkusta koiransa, Nuggetin kanssa, osallistumaan “Spill Your Gutsin”, totuuden tai rohkean näytöksen, jossa voit valita henkilökohtaiseen kysymykseen tai syödä inhottavaa hintaa, kuten sata vuotta vanha muna tai maustetut sianjalat.

Perry, joka oli pukeutunut vauvan sininen pyjamaan ja tähtiä koristeltu eyemask, kieltäytyi vastaamasta siihen, mihin kaupunkiin hän haluaisi esitellä, ja valitsi sen sijaan soittokastikkeen ja mayon. Mutta seuraava pyyntö, Bon Appétit laulaja vastasi huolestuneesti: Parasta pahimmasta sängyssä John Mayer, Diplo ja Orlando Bloom.

Muutaman räpyttelyn jälkeen “Noooo!” Perry tarjosi: “He ovat kaikki hämmästyttäviä rakastajia ja minulla olisi seksi kaikkien kanssa, kun pääsen ulos tästä paikasta.”

Hän lopulta suoritti tehtävän, kun Diplo otti huippupisteen, jota seurasi Bloom ja sitten Mayer. Vaikka hitmaker, Josh Groban on todella se, jolla on vielä hänen sydämensä. “Ihmiset ovat sellaisia, kuka hän on poissa? Se on Groban “, hän paljasti. “Hän on yksi hyvästä ystäväni. Rakastan häntä niin paljon. Hän on paras.”

RELATED: Taylor Swift ja Katy Perry sekä julkaissut musiikkia tänä aamuna

No, sinulla on se, ihmiset! Jatka katsomaan Perryn live-streamia YouTubessa nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map