Katy Perry on Moschinon uusi kasvot

Unohda tanssivairaita ja valtava leijona, jonka hän ratsasti Super Bowl XLIX: n puoliajamessujen aikana helmikuussa: Katy Perry on irronnut kartoony-vitsejäan toistaiseksi kanavoimaan parhaan 90-luvun versionsa Blingin Moschinon hip-hop- innoittamana syksyllä 2015 kampanja.

“This Is How We Do” laulaja otti Instagramiin tänä aamuna jakamaan ensimmäinen laukaus. Perryn tunnisteiden mukaan kuva (edellä) ammuttiin suunnittelija-suosikkeja Inez ja Vinoodh ja oli pieced yhdessä taiteilija, joka tunnetaan hänestä overorized tyyliin, Carlyne Cerf de Dudzeele. Perry urheilu tuoreita silputtuja musta pixie leikata ja kiviä korkea vyötärö kynän hame pariksi kanssa yli-olkapää kultainen trimmattu patchwork denim takki päälle kultaa nahka rintaliivit.

RELATED: Katy Perry pukeutuu hänen Kris Jennerin peruuni Met-Galaen

Ei ole yllättävää, että Jeremy Scott, Moschinon luova johtaja, valitsi pop-tähteen hänen muusikseen. Perry käy usein sekä italialaisen brändin että Scottin nimekkeen esityksiä ja kaksi saapui käsi kädessä (Perry yhdessä graffiti-roikkuvassa Moschino-finaalissa) tämän vuoden Met Gala -tapahtumassa. Niinpä Madonna, Scottin muutkin päivämäärät palloon, tekevät myös ulkonäkön linssi edessä? Emme voi odottaa nähdä lisää laukauksia.

KUVAT: Katy Perryn muuttuva ulkoasu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map