Katy Perry ja Orlando Bloom Reunite menevät matkalle lähtöselvitysvaatteisiin tällä kertaa

Katy Perry ja Orlando Bloom ilmoitti jakautuvansa takaisin maaliskuussa, mutta todisteet ovat pinoamassa, että nämä kaksi ovat saattaneet herättää romaaniaan. Sunnuntaina hevoset pantiin meloon matkustamaan jälleen kerran – tällä kertaa Perryn Santa Barbara, Calif.

Entinen pariskunta harrasteli hauskaa surffailla, mutta tällä kertaa Bloom oli yllään uimaketjut ja kaksi veivät erillisiä meloita levyihin veteen, kuten Celebrity WotNotin julkaisema kuva osoittaa. Molemmat menivät inkognitoon hatut ja aurinkolasit, mutta Perry ei voinut hukata hänen Solid ja Striped bikinit top ($ 51, backcountry.com) ja pohjat ($ 55, backcountry.com). (Jos ne ovat loppuunmyyty kokoasi, osta lisää tyylejä brändistä.)

Exclusive: #KatyPerry ja #OrlandoBloom takaisin togther #Paddleboarding #California Katso kaikki Katyn kuvat hänen #bikiniinsä ja topless Orlandoin sivuillamme © @atlanticimages Strictly No Reposting / Käyttö ilman lupaa / FEES Apply ��

Postissa, jonka �� Celebrity WOTNOT �� (@celebritywotnot) jakaa

Viime kesänä pari oli tunnetusti kuvannut meloa lennolle, ja Bloom jättäisi kaiken rentoon – kirjaimellisesti: Hän oli jättänyt uimaketjunsa rannalla. Perry myöhemmin sanoi, että hän oli halunnut “osoittaa kaikille ihmisille takaisin rannalla.”

Molemmat jakautuivat maaliskuussa, mutta heittivät sovittelua huhuja elokuun puolivälissä, kun heidät havaittiin erään Ed Sheeran-konsertissa. “No, tiedät, että ihmiset ovat sisään ja ulos elämästäsi”, Perry sanoi SiriusXM: ssä Morning Mashup viime kuukausi. “On mukavaa pitää ihmiset, joita rakastat ympärilläsi.”

“Kun vanhempi, linjat tulevat hämärtymään”, hän lisäsi. “Ja tiedät mitä, olen todella kiireinen. Aion lähteä kiertueelle vielä vuodessa. “

RELATED: Katy Perry käsittelee huhuja, jotka hän ja Orlando Bloom ovat yhdessä

Kuulostaa, että meidän on odotettava ja katsottava, kuinka tämä uudistunut romantiikka soi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map