Katsokaa Kate Winslet Demoa, miten hän olisi voinut tallentaa Jackin Titanicissa

Leonardo DiCaprion Jack ei ehkä ole kuollut titaanimainen oli plotline ollut Kate Winslet käsissä.

Haastattelussa Late Show Stephen Colbertin kanssa, 42-vuotias Oscar-voittaja hilpeästi vastasi eräisiin tärkeisiin kysymyksiin fanit ovat ihmetelleet tämän ikonikuvion, joka kääntyy tänä vuonna 20.

Suurin shokki? Winslet sopi vuosikymmeniä vanha fanit teoriaa, että Jack todellakin voisi olla sopiva uiva ovi, joka pelasti hänen elämänsä. Colbert kyselee häntä ja sanoo: “Kuuluisalla linjalla, sanot,” en koskaan anna sinun mennä, Jack. “

Hän ei epäröinyt antaa mielipidettään. “Makaan. Tiedän. Tiedän. Olen samaa mieltä. Minä pidän. Minä valehdella täysin “, hän nauraa hilpeästi. “Hänen olisi pitänyt yrittää kovemmin päästä tuolille.”

Jos tämä ei riitä, duo osoitti, mikä tämä vaihtoehtoinen titaanimainen loppu olisi näyttänyt kirjaimellisesti hyppäämällä Colbertin ankkuripöydän huipulle.

RELATED: Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio Still quote titaanimainen toisilleen

Lisäksi saimme tietää, että Winslet sai hypotermiaa sen jälkeen, kun uinti oli kylmällä vedellä elokuvaan. Mitä höyrytön seksikohtaus? He eivät kuitenkaan olleet niin hikisiä.

“En usko, että se oli kirjoitettu. Luulen, että tulimme siihen päivällä “, hän sanoi. “Se sai hyvin hikinen autossa, mutta meidät ruiskutettiin ruiskuttamalla Evian-pulloja, jotta meidät näyttäisivät todella miellyttäviltä …”

Toinen hauska tosiasia? Matthew McConaugheyn oli alun perin tarkoitus kuvata Jackia, ja hän myöntää ensimmäisen kerran, että hän oli koettanut hänen kanssaan.

Katso koko haastattelu edellä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map