Katso Victoria Beckham Ota Mannequin Challenge

Victoria Beckham liittyi sosiaaliseen media -hkäisyyteen mahdollisimman positiivisesti. Muotisuunnittelija palasi mielenosoituksessaan Manzakin haastatteluun Instagramiin miekalla, ja ampui kampanjan uudelle kevätkokoelmalle Targetin kanssa. Rae Sremmurdsin “Black Beatles” soitti taustalla, Beckham seisoi jäädytettynä ajoissa, kun hän ohjasi hohdokasta kuvahausta ja muusta muotihenkilökunnasta ja malleista pidettiin posejaan viehättävän taustan edessä.

Beckham ei ole ensimmäinen faneja päästäkseen hauskuuteen – Britney Spears, Adele, Taylor Swift ja Michelle Obama ovat kaikki jakaneet oman versionsa sosiaalisen median haasteesta. Entinen Spice-tyttöjen jäsen kuulosti leikkeestä, “Mielestäni tällä viikolla #VBxTarget-kampanja on niin hauska ammunta #mannequinchallenge x VB @target @targetstyle.”

RELATED: Katso Britney Spears ja hänen Backup-tanssijat ottamaan Mannequin Challenge

Niin paljon hauskaa ammunta #VBxTarget kampanja Miamissa tällä viikolla #mannequinchallenge x VB @target @targetstyle

Video, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) on kirjoittanut

Victoria Beckham x Target -mallisto on julkaistu huhtikuussa 2017, ja se sisältää helppoja vaatteita sekä naisille että lapsille. Suunnittelija Victoria, Victoria Beckham -linja oli inspiraation lähde hänen Target-kokoelmastaan ​​ja antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää allekirjoitusmallejaan murto-osalla hinnasta.

VIDEO: Victoria Beckhamin kevään 2016 näyttely

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map