Katso Tyra Banks ja Drake on ruokavalio uudessa “Child’s Play” -musiikkivideossa

Tyra Banks todisti hänen koomisuojansa isännäksi Amerikan seuraava huippumalli, mutta 42-vuotias kauneus on uusi keikka, joka osoittaa kuinka hilpeä hän voi olla.

Drake tapasi tähdet tekemään minuutin kestävän cameo juuri julkaistussa “Child’s Play” -musiikkivideossa ja tulokset ovat meidät nauramassa alusta loppuun. Mini-lyhytelokuvan alkaessa pankit ottavat rytmin tyttöystävän rullan ja kyselevät häntä sen jälkeen, kun hän on löytänyt tekstiviestejä, jotka osoittavat hänen huijaavan. Pari istuu ravintolakadulla, jonka on tarkoitus olla heidän 1-vuotisjuhlansa.

“Hän kutsui sinut Aubrey, hän ei edes kutsunut sinua Drake, hän kutsui sinut Aubrey. Joten silti on jotain hieman intiimimpiä kutsua sinut Aubrey “, Banks hilpeästi sanoo hänelle, viitaten hänen oikeaan etunimiinsä. Ja kun katselet Banks huutaa ja hymyilee keskellä ravintolaa riittää sanomaan, “Leikkaa!” Hän jatkaa murskata juustokakkua suoraan kasvoilleen. Video jatkuu sitten Drake, hänen ystävänsä ja odottamaton cowboy vilkkuvat kohtaukset, nauhat klubissa.

RELATED: Beyoncé oli kaikkein epopein Sielujuna Teema 35. Syntymäpäiväjuhlat

Katso koko videota yllä ja valmistaudu olemaan kiehtonut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 51

map