Katso syntymäpäivätapa Christina Aguilera, sitten ja nyt

Hyvät kollegat, Lady Marmaladen syntymäpäivä!

Christina Aguilera kääntyy tänään 35, ja hän myös juhlii tulevaa paluutaan vuoden 10 kauteen Ääni. Aguilera nousee uudestaan ​​roolistaan ​​valmentajana yhteistyössä Blake Sheltonin, Adam Levinen ja Pharrell Williamsin kanssa. Meidän on odotettava, kunnes hän on palannut helmikuulle 2016, katsomme takaisin pop-laulajan muunnokseen vuodelta 1985 kunniaksi hänen iso päivä.

Valmistaudu poikia … äiti tulee takaisin …….. #TheVoice # Season10

Kuva lähettänyt Christina Aguilera (@xtina)

35-vuotias ensin räjähti 1990-luvulla Star Search ja mouseketeer in Mickey Mouse Club samoin Justin Timberlake, Britney Spears ja Ryan Gosling. Vuonna 1999 Aguilera julkaisi sitten omaperäisen debyyttialbuminsa joihin kuuluvat “Genie in a Bottle”, “Mitä tyttö haluaa” ja “Tuleva yli vauva” (All I Want Is You).

RELATED: Entinen Ääni Valmentaja Christina Aguilera Blake Sheltonin ja Gwen Stefanin “Love Connection”

Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli maailmanlaajuinen suosiota, kun hän jatkoi albumien vapauttamista, mukaan lukien 2002-luvut riisuttu ja 2006-luvulla Takaisin perusasioihin. Kaiken kaikkiaan Aguilera on julkaissut seitsemän levyä ja on tehnyt yhteistyötä myös useilla hit-kappaleilla, kuten Maroon 5: n “Moves Like Jagger” ja Great Great Worldin “Say Something”, joka sai Grammy-palkinnon Best Pop / Duo Group Performance.

Hänen musiikillisen pyrkimyksensä lisäksi pop-tunne on myös kahden äiti, poika Max Liron Bratman (entinen aviomies Jordan Bratman) ja tytär Summer Rain Rutler, jonka kanssa hän jakaa fiancé Matthew Rutlerin kanssa. Punaisen diven 35. syntymäpäivän kunniaksi palaa hänen muutokseen vuosien varrella.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − = 41

map