Katso Prettiest Grammys Beauty Moments koskaan — Beyoncen upea punainen huuli mukana

Vaikka meillä on vielä viikko ennen Grammy-palkintoa 2015, mielemme kilpailevat jo yrittäessään ennustaa rohkeat kauneuden ulkoasut, jotka vetävät punaisen maton. Tuleeko Pharrellin nyt surullisen Mountie-hattu palaamaan ulkonäön vai onko hän siirtynyt johonkin muuhun? Mikä väri Katy Perryn hiukset ovat? Mikä tärkeintä – millaisesta ulkoasusta Beyonce on tallentanut meille? Jos voimme viedä vihjeitä lumoavasta marjahuulesta ja savuisesta silmästä, jonka hän rohkaisi viime vuonna, niin meillä olisi vain uusi ilme, joka tulee helmikuun 8. päiväksi. Vuoden 2014 seremoniaan Queen Beyn meikkitaiteilija Francesca Tolot katsoi hiljaisen elokuvan aikakauden inspiraatiota käyttäen rikkaita sävyjä vastakohtana tähden valkoisen Michael Costellon huivin kanssa. “Menimme moderni, hiljainen elokuva-tunne”, hän kertoo meille. Vaikka MAC-huulipuna Studded Kississa hän päätti, että tähti oli rajoitetulla ajalla, Tolot suosittelee poimimaan Dare You -varjostin ($ 16, maccosmetics.com), joka on hyvin lähellä alkuperäistä sanguine red.

Musiikin suurimman yön odottamassa katsomme takaisin parhaan Grammy-kauneuden ulkonäköön. Klikkaa galleriaamme nähdäksesi kukin nyt!

KUVAT: Kaikkein mielenkiintoisin Grammy-kauneus odottaa ikinä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 75

map