Katso oikein miten saada Jessica Alban aaltoja viiden minuutin taakse

Se ei vie kylää saadakseen Jessica Alban henkisesti upeita aaltoja. Viimeisimmän matkalla Tyylissä HQ, näyttelijä ja Rehellisen kauneuden perustaja osoittivat täsmälleen, kuinka hän luo itselleen elävän ulkonäön – vain viidessä minuutissa. Hänen salansa? Työskentele monipuolisissa, porrastetuissa osuuksissa, jotka parantavat “heräsin näin” vibraa. “Mitä kirkkaampi ja epätasaisempi, mielestäni parempi tulos”, Alba sanoo. Leveän hampaan kampauksen nopean kulun jälkeen tähti soveltaa muutamia pommeja rehellisen merisuolamurron (18 dollaria, ulta.com) -verkosta tehostamaan vaikutusta, vaikka se auttaa myös kaavan hajuilua varsinaisen rantaloman aikana. Hän käyttää sitten muutama tippa Honest Beauty Dry Condition + Shine-seerumia ($ 20, ulta.com) läpi päistään, mikä auttaa edelleen hajottamaan määritelmän ja lisää peilimaisen viimeistelyn.

RELATED: Jessica Alba saa realin Breakup hiusleikkaajia, värjättää hänen hiuksiaan ja enemmän koskaan koskaan olen kauneuden peli

Ottaen huomioon, että se vie viisi minuuttia joka aamu vain kääntämällä torkkuhälytys pois aamulla, olemme iloisesti yllättyneitä, että voimme viettää samaa aikaa sisäisen Jessica Alban kanavoimiseen. Voit pelata videota yllä saadaksesi täydellisen erittelyn tähdestä itse.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map