Katso, miten Twitter reagoi Donald Trumpin ensimmäiseen unionin unionin valtioon

Donald Trump toimitti ensimmäisen tänä iltansa ensimmäisen unionin tilansa, jossa hän tarkasteli ensimmäistä vuotta virassaan sekä puhui siitä, mitä hän toivoo saavuttavan tulevina kuukausina. 

Jotkut tärkeistä keskusteluista, joista hän keskusteli, oli energia-ala, jossa hän mainosti “kaunista puhdasta kivihiiltä”, infrastruktuuria, taloutta, palkallista perhevapaata, maahanmuuttoa, DREAMersia. Hän teki myös yri- tyksiä yhdistämään maan, joka näyttää jakautuneemmalta kuin koskaan. 

Keskustellessamme maan infrastruktuurista puhui molemmille osapuolille vetoomus: “Pyydän molempia osapuolia kokoamaan yhteen turvallisen, nopean, luotettavan ja nykyaikaisen infrastruktuurin, jonka talouden tarpeet ja kansamme ansaitsevat”. 

RELATED: Donald Trump oli erittäin epätavallinen vastaus naisten maaliskuussa

Kuten ehkä odottaa, Twitterin puheenvuoroja on sekoitettu. Monet julkkikset, mukaan lukien Chance the Rapper ja Big Sickin Kumail Nanjiani, sekoittivat, että he päättivät olla katsomassa osoitetta.

Monet kuitenkin ajattelivat ajatuksiaan siitä, mitä presidentti keskusteli. Selaa mitä julkkikset ja kommentaattorit sanovat Trumpin SOTU-osoitteesta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 51

map