Katso Meghan Marklein häämekko jokaisesta kulmasta

Meghan Markle ja Prinssi Harryn suuri päivä on täällä, ja se sisältää yhden mieleenpainuvimmista muotin hetkeistä, jotka olemme nähneet häät pitkään aikaan.

Markle n hääpuku, joka on suunniteltu erityisesti Clare Waight Kellerille Givenchylle, on vihdoin paljastettu maailmaan..

“Todellakin on kunnia antaa tilaisuus tehdä tiivistä yhteistyötä Meghan Marklen kanssa niin merkittävässä yhteydessä”, Keller totesi lausunnossaan.

“Halusimme luoda ajattomia kappaleita, jotka korostavat Givenchyn kauniita koodeja koko tarinansa ajan, sekä välittävät modernia tyylikkäillä linjoilla ja terävällä leikkauksella. Sitä vastoin verhon herkkä kukka kauneus oli visio Meghan ja minä, erityinen ele, joka omaksuu kansainyhteisön kasviston, nousemalla silkkitulen kehän suuntaan. ” 

Prinssi Harry and Meghan Markle
ANDREW MATTHEWS / AFP / Getty Kuvat

Upea mekko oli avoin kaula, jossa oli keskellä hihat ja virtaava juna. Hänen verhonsa oli koristeltu pitsiominaisuuksilla, ja hän muotoili ulkoasua kiristimellä kuninkaalliseen perheeseen päällään Queen Maryn timantti tiaraa.

 

Huhut kiertelivät viikon ajan siitä hetkestä lähtien, kuka juuri olisi valittu suunnittelemaan niin tärkeä ilme. Yksi prinsessa Dianan hääpukuja suunnittelevista David Emmanuelista selkiytyi ajoissa, ettei Markle voinut olla “sukupuolipommi” hänen hääpäivällään, vaikka hän näyttää silti upealta riippumatta.

“Mitä voisin laittaa Meghanin sisään? Jotain tyylikäs ja puhdas, runsaasti pitkää junaa, ja olisin pannut hänet kiinni silkkiseen kreppaan “, hän sanoi.” Mutta tiedäthän, hän ei voi olla seksipommi hääpäivänään. Hän voi katsoa pistävänsä ja ihanaa, mutta sen täytyy olla kunnia. “

Vuosia ennen kuin hän käveli käytävillä, hän puhui hohto hänen hääpuvun mieltymyksistä.

“Minulla on ylellisyyttä viettää kauniita vaatteita joka päivä töihin, niin henkilökohtainen häät-häät tai ei-on hyvin pared ja rentoutunut. Classic ja yksinkertainen on pelin nimi, ehkä moderni twist. mieluummin häät leningit, jotka ovat oikukas tai hienovaraisesti romanttinen “, hän sanoi.

RELATED: Miksi Royal Photographers on Trouble Shooting Meghan Markle

“Delphine Manivet ja Christos Costarellos ovat minulle ominaisia ​​ainutlaatuisuutta ja kauneutta, ja olen aina faneja Ellie Saabista.” J. Mendel on myös mahtavaa, varsinkin kun on kyse rakenteellisista rakenteista. “

Tutustu yksityiskohtaisesti Markle-pukeutumiseen kaikista kuvissa olevista kuvista.

Meghan Markle
WPA-allas / Getty Images
Meghan Markle
ANDREW MATTHEWS / AFP / Getty Kuvat
Meghan Markle
Danny Lawson / PA Wire
Meghan Markle
WPA-allas / Getty Images
Meghan Markle Dress Embed Back
BEN STANSALL / Getty Images

Upea, todellakin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 33

map