Katso Meghan Markle loistavasti myydä vaatteita tästä kaupasta vuodesta 2015

Vaikka olemme erittäin innoissamme Meghan Marklen tulevaisuudesta (uusi muoti! Enemmän puhuvia sitoumuksia! Häät!), Emme voi auttaa, mutta haluamme edelleen katsoa taaksepäin, mitä hän teki ennen kuin näyttelijä kaipasi prinssi Harryn.

Opimme, että 11-vuotiaana hän taisteli sukupuolten välisestä tasa-arvosta kameralla, ja että hän ei ole asettunut päivälle, koska hän esitti vuonna 2000 college-sororiteettia. Viimeisin toistuva palautuminen? Vuoden 2015 mainos Kanadan jälleenmyyjälle Reitmansille, joka näytteli puvut tähti.

Markle näyttää odotetusti hohdokas ja erittäin kootut sekuntia kestävässä videossa, mutta on vain hauskaa katsella kuninkaan perheen uusinta jäsentä lähinnä yrittää myydä vaatteita. Kuka tiesi, että hän olisi kunniaksi yksi päivä!

Videossa kaksi naista kirjaimellisesti pysäyttävät sen, mitä he tekevät illalla, kun he saavat näyttelijän kävellä ravintolaan. “Niin tyylikäs!” Yksi sanoo, kun muut ihmeet, “ihmettelen, mitä hänellä on päällä?” He sitten jatkaa lähentyä ja henkilökohtainen yrittää lukea tunnistetta hänen päällään.

RELATED: Meghan Markle’s Flared Midi -hame on mustan trendin syksyyn ja se on silti varastossa

Hän viipyy nopeasti (ja suloisesti!) Kääntyy ympäri ja sanoo: “Ladies, se on Reitmans.”

Voimmeko siis odottaa, että Reitmansissa myydyt kappaleet löytävät matkallaan kuninkaalliseen vaatekaappiinsa? Vain aika näyttää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map