Katso Lady Gaga ja Tony Bennett Reunite Barnes & Noblen uusiin loma-kampanjaan

Lady Gaga voi tällä hetkellä olla keskittynyt kauhistuttaviin yleisöihin verenpurkailijaksi American Horror Story: Hotelli, mutta älä usko, että hän on juuttunut pelottaviin hankkeisiin yksin. Grammy-palkittu laulaja on yhdistynyt hänen kanssaan Poski poskea vasten maanmiehensä Tony Bennett ihastuttavalle Barnes & Noble loma-kampanjalle, joka tekee meistä laskevan alas päivän til talven ensimmäisen lumihiutaleen putoaa.

Uuden televisiomainontaa varten Gaga ja Bennett tulevat erikseen yhtiön tiili- ja laastipaikkoihin erikseen, ja heittävät jazzin “Baby, It’s Cold Outside” -esityksen. Bennett on tavalliseen tapaan pukeutunut pehmeään pukuun, kun taas Gaga näyttää juhlavaiseksi mustalla röyhelöllään pukeutuneella mekkoilla, joissa on ylisuuret olkapäälliset yksityiskohdat ja sopivat kauniit kengät. Loppujen lopuksi he löytävät sattumalta toisiltaan myymälässä, koska ääniopettaja sanoo: “Et koskaan tiedä, kenet tapaat Barnes & Noble.”

SAMANKALTAISET American Horror Story: Hotelli Recap-Love, Revenge ja mitä huoneessa 33

Tämä ei tietenkään ole Gagan ensimmäinen laulaja pirteä viritys. artpop laulaja yhdisti muusikkoa Joseph Gordon-Levittin ottamaan kappaleen Muppetsin erikoistarjousta varten vuonna 2013. Ja vaikka tämä versio oli varmasti unohtumaton, tämä sai meidät loman hengessä.

Katso koko ihastuttava video edellä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map