Katso kuinka Lindsey Vonn nauttii glamouria 2015 ESPY -palkinnoista

Vaikka urheilu oli keskustelun keskeinen aihe viime yönä ESPY Awardsissa Los Angelesissa, meillä ei varmastikaan jäänyt enää muotiosastolle. Toki, Caitlyn Jennerin kiehtova puhe ja upea valkoinen Atelier Versace-mekko hurrasivat, mutta Rachel McAdams, Ciara, Halle Berry sekä Kendall ja Kylie Jenner osoittivat myös tyyliään. Se oli yksi alan juhliin kuuluvista urheilijoista, mutta silti me pidimme silmällämme peiteltämme.

American World Cup -mestaruustalonmestari Lindsey Vonn leikkasi värillisen hahmon korkealla raidalla, hihaton punainen mekko, jossa oli mustat sukkahousut ja Devi Kroell -kytkin ($ 2,480, devikroell.com) Swarovskin kiteissä. Vonn, joka on nimitetty Best Comeback Athleten luokkaan, nousi lavalle Richard Shermanin kanssa esittelemään Best Breakthrough Athleten palkinnon ja murskattua. Joten mitä kaikki meni hänen loistavaan vaiheeseen? Vonn antoi Tyylissä ESPY: n valmistelu rutiini, joka sisälsi runsaan aamiaisen, runsaasti harjoittelua ja tietenkin hiusten ja meikkien jakamista. Vieritä alaspäin nähdäksesi urheilijan ensikäden kokemus.

KUVAT: Katso kaikki parhaat odotukset 2015 ESPY-palkinnoista

Lindsey Vonn ESPY Embed 3
Kohteliaisuus

“Silti unelias tänä aamuna.”

 

Lindsey Vonn ESPY Embed 4
Kohteliaisuus

“Sinun tyypilliset ESPY-kädensijat.”

 

Lindsey Vonn ESPY Embed 1
Kohteliaisuus

“Harjoitusten kohtausten takana hullu / hilpeä isäntä Joel McHale. Valmistautuminen esittelemään Best Breakthrough Athleten.”

 

Lindsey Vonn ESPY Embed 6
Courtey

Vonn luonnollisesti varmasti sai hiuksensa ja meikkiinsa. Lasi viiniä ja musiikkia, kuten voimme nähdä, oli myös osa prosessia.

 

Lindsey Vonn ESPY Embed 7
Kohteliaisuus

Korut olivat tärkeä osa hänen yleistä ulkoasua.

 

Lindsey Vonn ESPY Embed 5
Kohteliaisuus

Ja tietysti kengät piti olla oikeita.

 

Lindsey Vonn ESPY Embed 2
Kohteliaisuus

Se oli kuitenkin mekko, joka varasti näyttelyn.

RELATED VIDEO: Kuinka päästä kehoon kuin Gwyneth Paltrow

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 88

map