Katso Kelsea Ballerinin Custom Michael Kors CMA-mekot jokaisesta kulmasta

Kelsea Ballerini: Sinulla on enkelin ääni, unelmieni hampaat ja sukunimesi on todella hauska sanoa. Ja tänä iltana, olet varastanut sydämeni tyylikkäällä tavalla. Minun on oltava rehellinen. En odottanut tätä. Perinteisesti näen sinut pehmein värein naisellisilla paljetilla; aina kaunis, mutta ei koskaan kasvojani. Ei kukaan, joka saa minut pois vartijaan tavalla tai toisella.

Mutta tänä iltana? Tänä yönä!

Kelsea Ballerini CMA Dress - 3
Michael Loccisano / Getty Images
Kelsea Ballerini CMA Dress - 1
John Shearer / WireImage
Kelsea Ballerini CMA Dress - 2
Jason Davis / FilmMagic

Katso lisää kuvia 2017 CMA Awards -punaisesta matosta galleriassamme.

Leikkaukset! Kirjonta! Selkä! Ei edes mainita täydellistä käyttöä hiustarvikkeet, Kelsey Deenihan kohteliaisuus (kyllä, hänellä ja hänen hairstylistillä on sama nimi). Lelet bobby-nastat sopivat kukka-kirjontaan täydellisesti! Kuten se on luotu sinulle! Itse asiassa se on luotu sinulle! Suunnittelija Michael Kors suunnitteli valkoisen kukka-kirjaillun silkki-crepe-paidan vain maan tähdelle, jossa on kukka-aiheessa yli 30 000 kultakertaa, paljetteja ja lasihelmiä. Ei ihme, että me rakastamme sitä niin paljon.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map