Katso Kate Uptonin ylivoimainen kampanja Expressille

Ei ole kieltämättä sitä: Kate Upton on yksi kuuma hyödykkeen. Mallikääntynyt näyttelijä nimettiin Expressin viimeiseksi julkkikseksi, ja nyt saamme joitain kuvia brändin uusimmasta kampanjasta. Upton esiintyy keväällä 2015 Express-mainoksilla, jotka näyttävät paremmilta kuin koskaan.

Kuvien, jotka kuuluisa valokuvaaja Mario Sorrenti ampui sijaintiin Miamissa, näyttävät Uptonilta upeita keväisin valmiina kappaletta, mukaan lukien raidalliset shortsit, kukkainen mekko ja LBD. “Koko ampua oli vain todella rento ja hauska ja vaatteet olivat todella mukavia ja hämmästyttäviä, joten se oli vain täydellinen päivä”, Upton kertoo Tyylissä.

RELATED: Haluatko näyttää Kate Uptelta? Näytä hänen 7 Kauneus Must-Haves

Kate Upton for Express
Kohteliaisuus

Ja Express näyttää olevan luonnollisesti sopiva pommisuonille, joka on pukeutunut heidän tyylikkään ja tyylikkään vaatteensa jo vuosia. “Express on ollut osa elämääni jo alusta alkaen”, hän sanoo. “Se oli ensimmäinen myymälä [siskoni ja minä] menisimme, koska heillä on hyvät laatuvaatteet edulliseen hintaan ja me menisimme aina paikalliseen ostoskeskukseenmme ja menemme Ostoskeskukseen.” Sitten hänen suosikki kappaleensa sisälsivät tuotemerkin farkut.

RELATED: Leikkaa Fit for Supermodel! Kate Upton liittyy lobklubiin

Ja vaikka hän on tullut kaukaa sitten, Upton myöntää, että hänen tyylinsä ei ole muuttunut liikaa. “Tarkoitan, koska asun New Yorkissa. Minulla on vähän New Yorkin vaikutusvalta omassa tyylissani nyt, mutta en ole muuttanut tyyliini kovin paljon”, hän selittää. “Minä vielä tiedän, kuin yksinkertainen klassinen ulkonäkö. Farkut ja napit alas, blazers, tavaraa sellaista.”

Kate Upton for Express
Kohteliaisuus

RELATED: Kate Upton hänen harjoittelutietouttaan, hänen kauneutensa salaisuuksia ja hänen maatilansa vaikuttuneita tyylitekijöitä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 75

map