Katso kaikki Hot Looks vuoden 2016 Grammy -palkinnosta

Tänä iltana 58. vuosittaisessa Grammy Awards -palkinnossa punainen matto on toistaiseksi ollut hieno näyttelijä Carrie Underwoodin, Zendayan (joka teki omat makeup for the show!), Taylor Swiftille ja muille..

Itse asiassa Swift, joka esiintyi parhaalla ja “Bad Blood” -elokuvalla Selena Gomez (Calvin Klein), on vain yksi suurista asioista, joita odotamme tänä iltana. Monen ehdokkaan on tarkoitus avata ilta osumalla hänestä 1989 albumi. Toinen taattu esitystapa? Adele – ei pelkästään punaisella matolla, vaan myös lavalla, kun hän aikoo laulaa äskettäin julkaistun kappaleensa “When We Was Young” (joka ei valitettavasti ole oikeutettu tämän vuoden Grammyille, mutta hei, vain jotain, joka näyttää eteenpäin ensi vuoden näyttelyyn).

KUVAT: 2016 Grammys Red Carpet saapumiset

Grammys tunnetaan unohtumattomista leningeista yhtä paljon kuin unohtumattomia esityksiä, joten emme voi odottaa, että kuka muu tappaa punaisen maton, aivan kuten he menevät lavalle. Muista tarkistaa täällä kaikki mekon yksityiskohdat ja meikki miten.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 74

map